Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур oksana:) (Львів) на тур
Поїздка: 15 листопада 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Італія - країна натхнення! Мілан, Флоренція, Рим та Венеція!

всім привіт) нещодавно повернулась з туру! вражень море! назва туру дійсно відповідає дійсності, Будапешт, Відень, і все решта, як на мене. не так вражає, як Італія! країна чудова!

щодо самого туру, то все пройшло класно, готелі відносно хороші, сніданки смачні, насичені, на різний смак і вподобання щодо їжі!

щодо якихось рекомендацій що взяти, то лише парасольку або дощовик, та й все, нічого особливого не потрібно брати!

але найголовніше що я хочу написати це про нашу Наташу Стареньку, дівчинка. котра була нашим керівником групи!

все було якнайкраще організовано, сама програма туру насичена, багато екскурсій, Наташа під час поїздки розповідала цікаву інформацію щодо міст в яких ми будемо, про культуру, про їжу, про сувеніри, куди піти і що варто побачити! коли ми були у будь-якому місті роздавала карти, на яких могла самостійно показати маршут, знала про транспорт, як доїхати, куди йти, де що купити щоб не було дорого! вміла організувати групу.

в нас чесно було по-різному, були не приємні ситуації, деякі пасажири звинувачували в тому що вона не компетентна, не організована. хочу вас запевнити що це лише їх особиста думка, людям не сподобалось що падав дощ що вони змокли, і в цьому вона була винна! це дійсно звучит смішно, але воно так є. як на мене люди не поїхали відпочивати, а конфліктувати. хоча на це не було причин!!!

думаю не перший раз користуюсь послугами Вашої компанії, тому і надалі хотілось би подорожувати під керівництвом цієї кваліфікованої людини!

не можу оминути уваги Наталі стажерів Віка та Юля, щирі дівчата. які дійсно хочуть працювати в цій сфері! розповідали цікаві фіакти, у всьому прислухались до Наталі і допомагали нам!

все сподобалось. і хто налаштований на позитивний відпочинок, він його і отримає на 100%

Номінації відгука

3
Реклама
Відгуки про інші тури