Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Voloboev`s_zp (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 17 листопада 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Назва туру повністю себе виправдовує! Особливо, якщо ти вперше полонив простори Західної України!

Побувати у цій подорожі, наче приміряти на себе нове, гарне, стильне, блискуче намисто! Де кожна намистина виблискує по - новому)

Дуже різноманітно складений тур, тож за сім днів ти відчуєш на собі ноти екстриму від поїздки у ЗАЗику по каміннях, до такого приємного для очей та душі елітного краєвиду Буковелі. (Із Буковеллю у нас склалися окремі інтимні взаємні почуття любові, це неймовірно. (For Bukovel, from Zaporozhye, whis love:)))

Окремий рядок посвячуємо місцевим людям. Настільки духовно багатих, добрих та чуйних людей ще треба пошукати. Нам, Сходу, треба ще у них повчитися! Це завжди привітні, усміхнені люди, які люблять та поважають себе, своє життя і свою природу.

ТО це й вірно, їм пощастило народитися у райському куточку України! Вони працьовиті землероби та справжні модники! Національні вбрання настільки вражають, що здається воно ніколи ніколи не вийде з моди)))

Само собою були дуже комфортні умови для проживання, смачна свіжа їжа, але про Західну Україну чомусь хочеться писати з духовної точки зору, а не з точки поїсти-поспати))

Пан Сергій Копанський настільки зміг передати та підкреслити ту місцеву атмосферу, наскільки те може зробити людина, яка насправді живе своєю роботою та любить її.

Дякуємо всім, хто був поруч, та робив цю мандрівку незабутньою! Враження, теплі фотографії та емоції, ми впевнені, будуть зігрівати нас усю зим! Слава Україні! Усім миру!

Номінації відгука

7
Реклама
Відгуки про інші тури