Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур stchegal (Павлоград) на тур
Поїздка: 17 листопада 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Слава Іісусу Христу!

Таким привітанням радив нам вітатись на Західній Україні керівник нашої мандрівки туром "Намисто Гуцульщини" Сергій Копанський - прекрасний Фахівець, цікавий співрозмовник, чуйна и лагідна Людина.

Одразу написати відгук не склалося, але краще пізніше, ніж ніколи.

З першої хвилини нашої подорожі ми з неослабним інтересом слухали розповіді Сергія про історію цього казкового краю: його минуле, сьогодення та майбутнє. І що найбільше сподобалось, це те, що в наш непростий час в його розповідях не було жодної заполітизованості, навіть натяку на напруженість у відносинах людей з різних частин нашої країни. Це ще більше дозволило особисто мені заповажати Сергія.

В цілому весь тур пролетів на одному диханні. Навіть під час переїздів з одного місця екскурсії до іншого нам не дозволяв нудьгувати наш надзвичайний гід. Він весь час розповідав нам щось цікаве з історії країни, з свого особистого життя, випадки з його минулих мандрівок, перемежуючи ці розповіді музикальними та відео паузами, які кожного разу були цікавими і доречними.

Окремого слова подяки заслуговує також наш водій Володя. Завдяки його майстерності ми не відчували жодного дискомфорту навіть при самих довгих переїздах.

Програма туру є різноманітною і складена дуже професійно. Екскурсії на свіжому повітрі чередуються з відвідуваннями музеїв, культових споруд, що не дозволяє нудьгувати ні хвилини.

І ще одне. Ні в якому разі не відмовляйтесь від факультативних екскурсій!!! Це найцінніші бурштинки та перлинки в усьому "Намисті Гуцульщини".

Хочу висловити подяку всоьму персоналу компанії "Аккорд-тур" за організацію нашого прекрасного відпочинку!

Подорожуйте з "Аккорд-тур" і ви не пожалкуєте!!!

Шануймося!!!

Номінації відгука

4

Інші відгуки stchegal

Календарь 24.03.2017 - відгук на тур Турецький сапфір - Істанбул...
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури