Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур пані Світлана (КИЇВ) на тур
Поїздка: 05 грудня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Вікенд в Європі!  Краків, Прага, Відень та Будапешт

Доброго дня!

Наш рейс-141-масса чудових вражень.

Всі присутні туристи адекватні, доброзичливі, веселі. Знайомитись між собою почали ще зі старту від Терміналу А. Коли прибули до Праги-був ще темний ранок і ми мали можливість почати екскурсію в безлюдному місті. Все красиво та цікаво на оглядовій. Після неї-вільний час. Ми своєю новоствореною компанією обійшли все що було можливо, тому що о 10 ранку вже були натовпи туристів, і зрозуміти куди йти і що дивитись, ще й при наявності карти (видаюсь всім безкоштовно в інфоцентрі всім туристам) - не є проблемою. Нагулялись, захтіли поїсти. Згадали пораду екскурсовода про кафе "На піку" (від годинника метрів 150 в сторону Карлового мосту і завернути у провулок). Ми були компанією-і рахунок вразив. Кожна людина наїла/напила на 5-7 евро. Тарілка в гігантською ковбаскою+овочі+2 темних пива. Там же безкоштовний вай-фай та підзарядка мобілки.

Відень. Він вражає своєю величчю. Оглядова напевно цікава, але її можно почути лише якщо стояти в 1 метрі від екскурсовода. Людей просто... жах. Тому ми частіше бігали фоткатись, ніж слухали. До того моменту ми вже всі так здружились, що чекали один одного, маякували тим, хто відстав. Після закінчення оглядової (1-1,30) ми мали вільний час, тому спокійно погуляли містом, зробили мільйон фото, самі сходили до оперного, до різдв. яного ярмарку, придбали сувеніри, ще й встигли зайти до супермаркету Спар (біля старнції метро) і накупити рідним пива+шоколаду+лікеру...

Будапешт. Прибули вже пізно ввечорі, коли вся іллюмінація. Красиво і дійсно цікава екскурсія. Чому я акцентую на ній увагу? Бо то був єдиний гід, що був з мікрофоном і гучномовцем, він не тільки роззказував факти, а ще й шуткував. Так що-окрема подяка Анатолію за чудову розповідь) Ті, хто не брав кораблик-мав годину вільного часу. Я вирішила однозначно "ЗА" кораблик, тому що саме на цій екскурсії бачиш всю красу вечірнього Будапешту.

Тим, хто вагається їхати/не їхати скажу, що враження від країн та чудової компанії набагато сильніші від спогадів про адські нічні переїзди. Вони таки дійсно виматуюсь. Такі подорожі категорично не для дітей.

Всім "моїм" привіти)

Номінації відгука

1

Інші відгуки пані Світлана

Реклама
Відгуки про інші тури