Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Андрій (КИЇВ) на тур
Поїздка: 30 липня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Музика прибою: Відпочинок на егейському морі Греції!

Всім мої вітання та побажання миру і мудрості!
В зв`язку з складною ситуацією в Криму (літо 2014) вирішили пошукати аналоги за кордоном. Наш вибір впав на Грецію: тур "Музыка прибоя" від Аккорд-тур, рейс 466. В тури цієї компанії ми вже їздили та і відзиви про неї взагалом позитивні. Агенство шукали зі списку на сайті компанії Аккорд-тур + щоб було зручно розташоване (метро, маршрутка, "недалеко" від дому/роботи). Вибір агенства "Viva Travel" був вдалим - на всі наші питання, а їх було багато: -), ми отримали оперативу і правдиву відповідь + наші побажання були враховані за що окрема подяка Єлені та менеджерам Аккорду. І ще, трохи не забув, Єлена порекомендувала нам взяти перші місця в автобусі, які всі в групі назвали "королівськими"! : -)

Від Греції залишилися лише позитивні враження: море, оливки, апельсиновий сік (перше враження - "З чого вони його роблять!? Мабуть із стиглих апельсинів")... Рекомендую брати екскурсію на острови (море і пляжі там інші, чудові краєвиди і веселий капітан - це все того варте) і не їхати в Афіни, в Афіни потрібно їхати окремо і не влітку (ніч їхати з готелю + по сонцю вдень ходити. ті хто їздили були дуже втомленні). Але це все індивідуально, для нас головне було море!

Транзитом проїжджали Македонію - дуже красиво, хочемо туди поїхати, у Сербії було трохи сумно - спадок війни, Венгрія - теж транзитом - але программу мінімум виконали - купили місцевих марципанів: -), транзитний готель чудовий, найкращій в турі (4*), по місту не погуляли, було пізно і втомилися після тривалого переїзду, Румунія - хоч Тімішоари і перекопали - місто цікаве, нам сподобалося.

П. с.: дивіться погоду, беріть зручне взуття, одяг і щось перекусити під час переїздів - не завжди є можливість купити.

Номінації відгука

120
Реклама
Відгуки про інші тури