Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Львів - місто, у яке не можливо не закохатись.

"Казковий Львів, запрошує, заворожує, відпускає та повертає... "

Відгук туриста Аккорд тур ghostaly (Рівне) на тур
ще
20
фото
Поїздка: 05 січня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Романс древнього Львова

Нещодавно повернулись з туру, надзвичайно цікаво! Казковий Львів, запрошує, заворожує, відпускає та повертає... Туди хочеться повертатись знову і знову!

Величезна дяка Аккорду за організацію, все було чітко і зрозуміло, керівник групи - Ірина Кашина - велика молодчинка! Група у нас була трішки не пунктуальна, зате весела і дружня, з усієї України. Проживали у готелі "Гетьман". Готель 3 зірки, не далеко від центру міста, 114 маршрутка їде прямо до нього з центру (15 хвилин), або трамвай 3 (20 хвилин). У номері усі зручності, було мило, туалетний папір, 4 рушники, телевізор, вішачки для одягу, щітки для одягу та взуття. Прибирали номер щодня, раз в 3 дні міняли рушники. Не зважаючи на мороз до - 20, у номері було дуже тепло. Жили ми на третьому поверсі, Wi fi з холу готелю ловило відмінно. Сніданки також смачні, порції великі, голодними не залишитесь. Персонал на рецепції привітний, дівчата завжди готові допомогти.

Щодо екскурсій, ми у Львові не перший раз, але заворожено слухали кожну, завдяки пані Галі. Чудовий екскурсовод, чуйна і тепла людина, розповідає дуже цікаво і складається враження, ніби відкриваєш для себе таємниці цього загадкового міста. Пані Галя також підкаже де смачно і не дорого поїсти, купити каву, сувеніри і т. д. Пану Михайлу, нашому водію, окреме дякую. Професійний водій вузенькими вуличками Львова і не простими дорогами в Жовкву, Крехів і т. д. В автобусі завжди було чисто і тепло.

Тур у нас був Різдвяний, тому ми змогли насолодитись українськими традиціями, колоритом самого Львова, відвідати багато різдвяних служінь у церквах та костелах, помилуватись численними вертепами та шопками.

Рекомендую цей тур усім, не пожалкуєте!

Номінації відгука "Львів - місто, у яке не можливо не закохатись."

30

Інші відгуки ghostaly

Реклама
Відгуки про інші тури