Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур д_ЕВА_чка (Дніпро) на тур
Поїздка: 04 січня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Тиждень сніжного драйву

Ах, Карпати!!! Чи були ви у Карпатах? Ні, тоді негайно збирайте речі! Навіть, якщо ви ніколи не стояли на лижах і не розумієте українську мову, ви не залишитесь байдужими до цього краю! А компанія Аккорт-тур вам у цьому допоможе ;)

Отже кілька слів саме про цей тур! Нас було багато)))) майже 100 людей на два автобуса. Жили у мальовничому готелі «Маливо». Сніданки і вечері були смачними і з сюрпризами, особливо зранку))) Дівчата, зберегти фігуру у Карпатах навіть не намагайтесь ;)

Місто Івано-Франківськ дуже цікаве, але на жаль, через дорожнє покриття та сніг ми занадто довго до нього їхали і тому у нас було зовсім небагато часу, щоб відчути наскільки насправді ж в ньому комфортно жити як про нього говорять усі гіди:)

Про Буковель багато говорити і не треба. Напевно, немає жодної людини яка б не знала про цей курорт. Отже, якщо ви вже поїдете на оглядову екскурсію, то захопіть із собою лижі, вони вам точно знадобляться! Окремо скажу про ціни: дорогою нас майже лякали про великі ціни саме на Буковелі, але…ціни на їжу звичайні, на 2-3 гривні вищі ніж, наприклад, у Дніпропетровську. Пообідати теж недорого виходить – на двох 100-200 грн., залежить від ваших вподобань. Оренда мінімального набору для спуску 70-80 грн. Номер в готелі, дивлячись від сезону, від 700 грн., але ми ж усього на 3 години, тому номера нас не цікавили))))

Яремче - це взагалі моє улюблене місто у Карпатах. Я жила тут влітку, я ще раз у нього закохалась взимку. Краєвиди, смереки, колядники, глінтвейн, гриби, мед, медовуха, сніг, мороз, сонце, Довбуш, водоспад, Гуцульщина…цей список можна продовжувати нескінченно. Це був самий найкращий початок року. Окрема подяка пану Юрію, який зробив цей день ще більш незабутнім, а також хлопцю із Києва Іллі, який надав можливість з вітерцем прокотитись з гір і отримати пару синців)))))

Святкова вечеря у ресторані Гуцульщина була неперевершеним закінченням цього гуцульського туру. Колядники, жива музика, вишиванки, гімн України, відчуття єдності всієї країни, так як за одним столом були люди з Одеси, Києва, Дніпропетровська, Харкова, Львова!!!

Номінації відгука

30

Інші відгуки д_ЕВА_чка

Календарь 11.04.2016 - відгук на тур Приємне знайомство з Баварією!
Голосов 0
Календарь 07.09.2012 - відгук на тур Більше ніж фелічіта – Італія
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури