Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур абрррр (Чернігів) на тур
Поїздка: 28 грудня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «

Відгук на тур В гостях у казки (Новорічний тур)

Ми з дружиною щиро дякуємо компанії "Аккорд" в особі супроводжувача групи Василя Зровко і, звісно, шановних водіїв за чудову роботу під час рейсу 338.

Тур дуже збалансований, без зайвої біганини та надто частих і дальніх переїздів. За бажанням можна було дуже добре познайомитися з Мюнхеном і Прагою у вільний час, адже у кожному з цих міст перебували по дві ночі. Програма складена чудово, готелі були теж на диво гарні (без неприємних винятків, що не завжди буває!), і розташовані зручно (без проблем доїжджали в центр Праги та Мюнхена громадським транспортом хвилин за 20-30). У Зальцбурзі готель був трохи за містом, але було б бажання, теж без проблем можна дістатися в центр (зупинялися також на дві ночі — та на другий день ми обрали натомість поїздку в Іннсбрук, і не пошкодували анітрохи).

Висновок: це чудовий варіант новорічного туру. Рекомендуємо. Доведеться тепер якось їхати в ті ж міста ще й улітку, адже побачені палаци й парки будуть виглядати зовсім по-іншому.

Якщо будете зустрічати Новий рік у Мюнхені — краще запастися глінтвейном або іншими напоями заздалегідь, бо ми там у новорічну ніч не помітили масової вуличної торгівлі (на відміну від, наприклад, Кракова). Тому купити гаряче вино й сосиску просто біля ратуші без п’яти дванадцять навряд чи вийде. Окрема тема — феєрверки: треба бути обережним (бо може й в око щось розпечене прилетіти). Краще не стояти в самому епіцентрі подій, а відійти кудись у бічний провулочок, бо місцеві жителі (особливо чорняві) про техніку безпеки явно не чули.

P. S. Щиро сподіваємося, що колись саме під час "аккордівського" туру почуємо нарешті в європейських столицях екскурсійне обслуговування українською мовою ;)

Номінації відгука

0

Інші відгуки абрррр

Календарь 22.08.2013 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури