Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Катруся (Миколаїв) на тур
Поїздка: 13 січня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Тиждень сніжного драйву

Українські Карпати дуже файні. Найкраще місце для відпочинку. Тиждень сніжного драйву чудовий тур, для тих, хто мріє потрапити в зимову казку та покататись на лижах або сноуборді. Цей тур найкращий для активного зимового відпочинку.

Яремче-чудове місце, сповнене любові, отримуєш багато позитивних емоцій. Коли потрапила перший раз в Яремче хотілось там залишитись. Готель "У Мар'яни і Назара"дуже подобається і годують там смачними сніданками.

Дуже сподобалось на Буковелі. Драгобрат-курорт для екстрималів, тим хто ще не дуже добре катається, там буде не дуже цікаво. Але види на Драгобраті дуже гарні і заради цього треба побувати там хоч раз.

Зимовий Манявський водоспад зачаровує. Купатися в омоложуючих ваннах біля водоспаду, дало великий заряд енергії, хоч і вода була 3-4 градуси.

В тур з екскурсоводом Юрієм Мартинюком їздили вже не вперше. Справжній професіонал своєї справи, допоможе у будь-якому питанні. Без Юри тур не був би таким чудовим. Завжди організує все так, щоб кожна людина залишилась задоволеною. В будь-яку складну ситуацію буде поруч з Вами. Таких людей треба цінувати.

В останній вечір були в ресторані " Гуцульщина" у Яремчі. Чудова атмосфера, смачні гуцульські страви та файна музика.

Наші Українські Карпати-це таке місце, де забуваєш про всі свої проблеми і насолоджуєшся кожним моментом і час побігає дуже і дуже швидко. Дуже дякую туристичній компанії "Кругосвіт" - Владі Федосовій за щиру допомогу та за те, що телефонували і хвилювались за нас. В Аккорді працюють найкращі люди, дякуємо, що робите наш відпочинок таким приємним.

Номінації відгука

345

Інші відгуки Катруся

Календарь 12.02.2017 - відгук на тур Тиждень сніжного драйву
Голосов 0
Календарь 16.07.2016 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Календарь 13.02.2016 - відгук на тур Тиждень сніжного драйву
Голосов 0
Календарь 22.09.2014 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури