Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Катруся (Миколаїв) на тур
Поїздка: 22 вересня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур А над Говерлою - хмарки!

Українські Карпати, Говерла, що може бути краще?? Їхала в тур на свій День Народження та найбільше хотіла на Говерлу і саме в цей день так і вийшло..

Дуже приємна атмосфера була у всьому турі. Всі з групи під час туру дуже зблизились, всі допомагали один одному. Екскурсовод Юрій Мартинюк вразив тим, що турбується за кожного свого клієнта та завжди допомагає. Ви можете звернутись до нього по різним питанням і він завжди все вирішить. Дуже добрий, чуйний, щирий, турботливий, неповторний. Завжди веселий і завжди з посмішкою.

Скали Довбуша-незвичайне, заворожуюче місце. Є дуже незвичайні місця, які цікаво побачити.

Коли приїхали у Франківськ зачарувало нічне, дощове місто. Готель "Надія" дуже сподобався, сподобалось все до дрібниць.

Бухтівецький водоспад - маленька "Ніагара". Гарне та незвичне місцезнаходження двох водоспадів. Вони надзвичайні.

Яремче - місце, куди хочеться повертатись знову і знову. Хоч Яремче і невелике, але дуже зачаровує своєю красою, своїми краєвидами. Готель, в якому проживали " У Мар'яни і Назара" сподобався, гарне обслуговування та сніданки. Річка "Прут" та водоспад " Пробій" притягують до себе, щоб повернутися знову і побачити цю красу.

Говерла - цей день сподобався найбільше. Адже в вересні на горі був сніг і це мало дуже гарний вигляд. Підйом був легкий, а види вниз з кожним кроком ставали ще кращими. На вершині Говерли було видно все навкруги, не було жодної хмаринки. Співати гімн і розуміти, що ти на найвищій точці в Україні це чудово. Хочу обов'язково повернутися в те місце ще не раз, бо саме там здійснюються всі мрії.

З гори Горган можна побачити всю красу Українських Карпат. Помилуватися цими неймовірними видами.

В останній день були в Рогатині. Дерев'яна церква Святого Духу16 ст. дуже старовинна. Зараз таких старовинних місць та пам'яток залишилось дуже мало. І в цій церкві ще служив батько Роксолани. Цікаво було послухати історію.

Час пройшов дуже швидко і непомітно. Тапер завжди буде хотітись повертатись туди знов і знов. Наіть дощі, які йшли кожен день не завадили чудовому відпочинку. Обов'язково повернусь до своїх улюблених місць. Давайте будемо пишатись, що в нашій рідній Україні є такі місця, в які хочеться поветатись.

Номінації відгука

95

Інші відгуки Катруся

Календарь 12.02.2017 - відгук на тур Тиждень сніжного драйву
Голосов 0
Календарь 16.07.2016 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Календарь 13.02.2016 - відгук на тур Тиждень сніжного драйву
Голосов 0
Календарь 13.01.2015 - відгук на тур Тиждень сніжного драйву
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури