Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур zaratustra (Іллінці) на тур
ще
23
фото
Поїздка: 08 листопада 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Привіт усім:)) Їздили з дружиною в цей чудовий тур 8-15.11.2014р., рейс 631 (здається). Ні на секунду не пошкодували ні грошей, ні часу! Море позитивних вражень і емоцій!!! Були деякі негаразди, та то дрібниці... Наталя Лозова - асс своєї справи, на таких людях Аккорд і тримається! Бережіть її. Заздрю, мені б її нерви і витримку... Тепер по порядку:

1 день - Термінал А (ми приїхали на день раніше і ночували в самому готелі), автобус, пані Наталя, група, кордон. Пройшли відносно швидко, поляки вічливі і без пафосу. Ланцут - чудове маленьке містечко, дуууууже гарний парк і чарівний замок. Готель під кордоном з Німеччиною - все добре, зручно. Сніданок хороший.

2 день - кордони зникли. З Польщі в Німеччину проскочили на швидкості 80кмгод. Берлін. Гамірно. Неділя, св'яткування Дня руйнування стіни. Деякі вулиці перекриті. Хоче весело, багато п'яненьких німців, всі чемні і вічливі. Данке-бітте:)) вечеря в ресторані під розповідь про історію пива, хороша компанія. Пергамон - варто, щоб побувати в Берліні! Як і все інше.

Нічний переїзд в Париж через Бельгію. До речі, зупинялися по всій подорозі кожних 3-4 години, навіть при форс-мажорах при особливих потребах додатково. Водіям - Дмитру і Сергію - особлива подяка і шана!

3 день - ПАРИЖ!!! Трохи важко після нічного переїзду, та це дрібниці, адже ми в Парижі! Церква св. Мадлен - велична! Готель де Вілль, мости, Дотр Дам, вулиці, парижани, карабінери, туристи, Лувр - все радує і не дає впасти з ніг:)) автобус поїхав до готелю на відстій. Вечірнє парижське метро, білети пані Наталя купляє сама, карне, за 13євро 10шт (точно вже не згадаю), в вагоні метро з нами їде молода пара, дівчина і хлопець років 20, тихо розмовляє українською, не підозрюючи, що з ними у вагоні їде група укр. туристів:) виходячи, дівчина випадково штовхає мене плечем, каже "Пардон" і чує у відповідь "Слава Україні! " Побачити їх круглі по два євро очі і почути у відповідь - "Героям Слава! " - це безцінно! :)

Готель, вечірнє заселення, гамір, шум. Ледве вийшли з ліфту через те, що кожен раз його хтось перехоплював і не давав нам доїхати до нашого поверху:) номер пристойний.

4 день - сніданок. Знову Париж! Кілька екскурсій, Латинський квартал, Люксембурський сад і палац,, Дім Інвалідів, вулички, Нотр Дам і Вежа! Красуня! Дружина пищить від щастя, наче їй 13 років:), я теж пищу, але тихо, в душі:) Вільний час, погулянка по Марсовому полю, площа Трокадеро, Тріумфальна арка, Єлисейські поля, французькі тарталетки, тістечка в кафешках, вечірня екскурсія по Парижу автобусом, сучасний район де Фанс, знову Трокадеро, мерехтлива Вежа вдалечі і багато шампанського в хорошій компанії, готель, ніч без відчуття кінцівок.

5 день. Сніданок зіпсовано, дві укр. групи + місцеві, хто раніше прибіг, той все і розхапав: (нічого, голодні не лишились. Переїзд в Люксембург. Величне місто, пусті вулички, все повільно і розмірено, ніякої суєти, ціни вищі ніж в Парижі на 40-50%, Балкон Європи, в магазинах є все! смачний суп за 5євро, хороший вибір вишуканих сирів - запах на весь атобус:) переїзд в Трір (Німеччина). Містечко наче б то і маленьке, але в душу западає глибоко! Чорні ворота - Римська імперія, собори, будиночки, суміш архітектур - все залишається в пам'яті! Хороші ціни на все (одяг, взуття, м'ясо, сири, вина і т. д.), німецьке пиво в пафосному ресторані... Ех, прощавай німецька казка! Нічний переїзд в Прагу.

6 день, 6:00, Прага, Макдональдс на Феліції, неприємність у хороших людей з нашої групи - вкрали паспорти, гроші, телефони... Для них Прага звузилась до поліцейського відділку і Укр. посольства... В усіх інших - карлів міст, Годинник, вулички, Влтава, лебеді, Градчани. Чомусь з'являється відчуття, що ти вдома, не так як в Парижі, Берліні, Трірі, Люксі, там чужина, а Прага - рідна! Хоча радянського минулого взагалі не помітно:) Ресторан, Смачнюча вечеря під чеського Козла в приємній компанії гіда, яка виявилась українкою, ще й землячкою:)) Людмила - привіт! Про наші домовленості пам'ятаємо, все в силі! переїзд до Польщі, готель.

7 день. Сніданок хороший, готель пристойний, смачні тістечка в дорогу в крамничці при готелі. Краків. Теж все рідне:) Вавель, собори, могили видатних поляків - вражає і надихає! Польщі низьки уклін і подяка! Кордон, Термінал А, приїхали, прощання з хорошою компанією і надія на зустріч в нових подорожах!

Тепер кілька порад від себе. Якщо їдете вдвох, беріть дві великі валізи. Якщо самі - одну, але ВЕЛИКУ! Сувенірів було стільки, що ми купляли кілька сумок, а в Празі навіть були змушені купити ще одну валізу:)

Гроші. На екскурсії в нас пішло близько 500євро на двох. в Чехії - крони, в Польщі - злоті, та євро приймають кругом (ну майже), решту дають у своїй валюті. Зручно користуватися карткою - теж майже скрізь приймають. На одяг сину, їжу і сувеніри та все інше пішло ще близько 1000євро, та ми мало собі в чому відмовляли:) Бажано брати з собою подовжувач-тройник для електрики. В готелях мало резеток і щоб зарядити всі телефони, фото та все інше - не вистачає. Бажано щоб Ваші штепселі були плоскі або з вирізом. В усіх євророзетках є штирі. це важко пояснити, треба малювати:) Дуже виручали попередньо завантажені на телефон на андроіді програми-навігатори, типу мапс виз мі, локус, сіті гід та інші, їх в андроїд маркеті багато. Ще буде зовсім не лишнім придбати портативну батарею типу повер бенк для зарядки телефону в дорозі, особливо при довгих переїздах. Вайфай в макдональдсах і готелях нормальний. Люди всюди привітні, завжди допоможуть, жодного негативу не відчувалось, головне самому лишатися людиною. З гідів найбільше запам'яталась Ліліт в Луврі - як загіпнотизувала! І звичайно землячка Людмила в Празі - в двічі приємно слухати історію! А так всі гіди були дуже-дуже цікаві, про жодну екскурсію не шкодуємо, всі достойні знавці своєї справи! Пані Наталя Лозова - море, навіть океан цікавої інформаціїї і як людина приємна на всі 1000%, в слідуючу подорож лише з Вами! Водіям - респект і повага як справжнім чоловікам! Може щось чи когось забув, щось наплутав чи когось образив - вибачте, більше так не буду:) Будьте обережні в подорожах - це вірус! Один раз спробуєте і захочете ще:)

Привіт всій нашій групі - Лєні в гетрах:), Олекандру, що виручив з укр. стягом біля Рейхстагу і створював приємну компанію протягом усієї подорожі - зізвонимось, візитка є, т. Наташі з Дніпра - в її роки стільки позитиву зберігати - це подвиг!, високому австралійцю, що сидів попереду мене і його подрузі:) Лізі, наймолодшій нашій попутниці, яка ніколи не втрачала енергії і позитиву, навіть коли провтикала в Празі сумку:) Всім-всім-всім великий привіт і дякую!!! Слава Україні!!!

Номінації відгука

218
Реклама
Відгуки про інші тури