Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Бажаэте выдпочити душою- выдпочивайте з Аккордом!!!

"Все почалось з того, що я як Вінничанка зовсім не очікувала у Львові на автобус, який нас повезе в тур - на Вінницьких номерах, а ткаож багато багато іншого приємного та чудового. І що може бути прекрасніше подорожі з гарним настроєм та Аккордом!!! "

Відгук туриста Аккорд тур elenvin (Вінниця) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 21 лютого 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Добрий вечір всьому рейсу "Мечтая о нем... " який відбувся з 21 лютого по 28 лютого 2015 року.

Перш за все хочу висловити подяку та фірмовому оптимізму, яким заряджала всю дорогу Олечка Довба. Прекраснійша дівчина та просто супер позитив!!! Нашим Вінницьким водіям - Олегу та Денису - Соточка була супер!!!! Завдяки іх професіоналізму відстаней зовсім не відчувалось між містами. Задрімав і ти вже в іншому місті і знову підкорюєш міста та краєвиди))).

Хочу подякувати також нашій групі. Організована та комунікабельна. Як одна велика родина на час перебування у подорожі.

Тим хто ще ввагається подорожувати з Аккордом чи ні - відповідь має бути лише одна - ТАК, так так!!! Тому як тут працюють лише професіонали. Подорожую не вперше - і завжди гарно підібрана програма - пізнавальна, цікава, не заізжана. Підбір аудіо,, відео на шляху слідкування маршруту завжди доречна та в точку.

Щодо готелів то всі гідні 100% 3-4 зірок. Постілі білосніжні, кроваті ортопедичні - що давало змогу повноцінно віпочити та набратись сил на нові подорожі. Сніданки повноцінні, так що на цілий день було досить навіть без перекусів, хіба що ввечері перекусити. Так що коштів багато на хачування не доведеться витрачати.

В нашому турі "Мечтая о нем" кожен знайшов ті країни, та ті місця які ім більш за все сподобались. Шикарний Дрезден, весела та смілива Голландія, романтична Франція, спокійна Чехія - краіни на будь-який смак та вподобання.

Не бійтесь подорожувати, навіть якщо ви не знаєте мови!!! Інтернаціональний язик жестів ще ніхто не відміняв!!!

Р. S Дякую Марічці за попереднє наше груповє фото. Так це ми.

Номінації відгука "Бажаэте выдпочити душою- выдпочивайте з Аккордом!!!"

33

Інші відгуки elenvin

Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури