Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Одна з кращих із сімох подорожей

"Все почалося просто чудово... "

Відгук туриста Аккорд тур Вик (Львів) на тур
ще
23
фото
Поїздка: 23 березня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Зустрінемось в Амстердамі + парк "Кекенхоф" і парк розваг Ефтелінг!!!

Насамперед хочу подякувати дівчатам з туристичної агенції «Азимут» Олександрі Чебан і Олені Мурзіній за допомогу у виборі турів (до речі це вже сьома наша подорож з «Акорд туром»). Дівчата завжди уважні та привітні і нададуть вичерпну інформацію, що до ви-бору подорожі.

Рейс №144, керівник групи Олексій Каспрук, водії Степан та Юрій (подорожуємо вдруге з ними), автобус зручний та чистий. Група туристів на 96% складалась з жіночої статі, на диво не претензійна і спокійна.

Керівник Олексій дуже уважний, хороший організатор та цікавий співрозмовник, з ним наша група вчасно попала на усі екскурсії та ночівлі. Багато корисної і необхідної інформації доносив до туристів під час переїздів, головне що не мовчав. Готелі підібрані хороші, особливо хочеться відмітити «Hotel de Rijper Eilanden» в Нідерландах креативно-гламурний та ще й раритетний, як що попадете туди то готуйте фотокамери.

Перше місто подорожі Краків, враховуючи що ми в Кракові були вже п’ять разів вирі-шили прогулялись самі старою частиною центру до Вісли де чекав на нашу групу автобус.

Німеччина зустріла хорошою погодою, Берлін як і в минулий раз будується та реставрується, великих вражень не залишає про себе, за виключенням Пергамону, Катедрального собору та пива. А от Дрезден прекрасний, гід Герольд розповів про нього і показав з найкращих сторін історичну частину міста. Галерею відвідайте обов’язково.

Ми в Нідерландах вдруге, Заансе Сханс та Волендам відвідали ще в минулий раз дуже сподобались містечка, справжня глубинка і приємні спогади, а на цей раз поїхали щоб потрапити в парк Койкенхоф і по дорозі в Гаагу та Делфт, ще й на побережжя Атлантики заїхали, враження неймовірні … Окрема подяка водіям, вони мовчки спостерігали за туристами які заносили в салон автобуса мокрий пісочок та дрібні мушлі на взутті (на наступний день автобус був чистий).

Кордон при поверненні з Польщі пройшли дуже швидко, за виключенням української сторони – тяганина прикордонників та митників змусила постояти (враховуючи, що черга на кордоні відсутня).

Від поїздки залишились тільки приємні враження, організація була на високому рівні. Дякуємо усім за приємно проведений час. До наступних зустрічей!




https://www.akkord-tour.com.ua/user/account-turist. php

Номінації відгука " Одна з кращих із сімох подорожей"

65

Інші відгуки Вик

Календарь 27.06.2017 - відгук на тур Альпійські красуні!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури