Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Шлях до вічних спогадів..

"Весна. Аккорд. Європа"

Відгук туриста Аккорд тур Anatoliy1963 (КИЇВ) на тур
Поїздка: 06 квітня 2014
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Барви Амстердаму, класика Парижу!

До цієї подорожі ми с дружиною ніколи не відвідували європейські країни, і кожна думка про те щоб поїхати подорожувати наодинці нас тільки насторожувала. Тож ми захотіли скористатися послугами Аккорд-тур (забігаючи наперед, мы неодноразово впевнились у правильності свого рішення).

Наша так бы мовити подорож почалась не в Угорщинні, не у Львові а як тільки но ми почали збирати всі документи, на наше щастя в цьому нам допомогла Марія, яка відповідально поставилась до цього завдання (вважаючи наш перший досвід в цій справі). Машенька, ще раз щиро дякуємо тобі!

Як тільки но ми все оформили, кожна година до поїздки тільки збільшувала ефект сподівання чудової подорожі. Наші мандри почались у Будапешті. Прекрасні мости що простягаються над Дунаєм, архітектура різних стилей, починаючи від романської епохи і закінчуючи модерном, все ці місця лиш накопичували всю ту позитивну енергетику, що повинна була лише збільшуватись та покращуватись з міста до міста. І так і було, як тільки но ми відвідували наступну сторінку під назвою "країни Європи", гарний настрій та сподівання збільшувались прямопропорційно якості туристичних послуг

Вена, Амстердам, Брюссель, всі ці дивовижні моменти, що навічно залишаться в нашій пам'яті. Можна сказати, що Париж став для нас переломним моментом у нашому житті, адже як кажуть: "Увидеть Париж и умиреть". Я впевненим, що з нами так і сталося! Нотр-Дам, Єлисейські поля, і звісно ж, його величність Ейфелева вежа-ось ради чого варто було подорожувати.

Нам дуже сподобалося, що представники туристичної фірми з цікавістю розповідали нам захоплюючі історії про европейскьі міста впродовж всіх наших мандрів.

Можна зробити висновок, що тур "Краски Амстердама, классика Парижа! " пропонує вам відвідати лиш невеличкий шматочок нашого світу, але в котрий раз переконатися, що життя прекрасне)) Порожуйте з Аккорд тур, і ви не прогадаєте!!! Тур ''Краски Амстердама, классика Парижа' це шлях до вічних спогадів.....

Номінації відгука "Шлях до вічних спогадів.."

464

Інші відгуки Anatoliy1963

Календарь 13.04.2014 - відгук на тур Двомісний "Стандарт"
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури