Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Рейс 136

"Нам дуже сподобалось подорожувати Европою навесні. Квітучі дерева, усміхнені люди, прекрасна архітектура... Керівник Тарас Загородний створив атмосферу дружби, спокою і радості. Дякую йому, що повернув нам віру в Аккорд. "

Відгук туриста Аккорд тур Mary;) (Кропивницький) на тур
Поїздка: 25 квітня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Два сердца Европы… Словакия и Чехия…

З самого початку, коли ми прибули на "Термінал А", сіли в автобус і нарешті поїхали-посмішка не полишала наше обличчя. Чудова організація, приємна музика, фільми (підбірка-супер) і цікаві розповіді гіда в автобусі не давали сумувати. Кожен день був сповнений вражень від гарної архітектури, захоплюючої історії та смачної їжі.

У Братиславі був класний готель, хороший гід, спокійні люди, атмосфера "домашнього свята", яка довершує подорож у Відень у другій половині дня. Місто чарівне! Немає слів-одні емоції))

Відвідуючи Прагу третій раз, ми відкрили для себе і побачили багато нового. Тарас терпляче пояснював все, що нас цікавило, доступно розробляв маршрути і завжди дружньо допомагав, ділився туристичним досвідом. Його поради дуже допомагали орієнтуватися як у місті, так і у всій подорожі. Гід завжди піднімав нам настрій цікавими і влучними розповідями.

У Дрездені ми побачили відбудоване місто, яке тим не менш приховало в собі багато старовинного. Відвідування картинної галереї справило велике враження. "Сикстинська Мадонна" на власні очі!!! Воно того варте. Герольд дуже цікаво розповідав.

У Дрездені на риночку ми відчули атмосферу справжньго міні-Октоберфесту з пивом і смачними сосисками)))

Чеський Крумлов зустрів нас, як рідних, адже ми вже вдруге насолоджуємося шармом цього маленького старовинного міста. Екскурсію знову вела Даша, було приємно і цікаво слухати. Це був спражній відпочинок!!!)))

Ми переконалися, що керівник відіграє дуже важливу роль у турі-створює настрій і допомагає. Ми дуже задоволені роботою, людськими якостями Тараса Завгородного і туром "Володарка Сердець"!!! Дякую!!!!

Марія

Номінації відгука "Рейс 136"

122

Інші відгуки Mary;)

Календарь 16.06.2013 - відгук на тур Аккорд для Парижа…
Голосов 31
Реклама
Відгуки про інші тури