Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дякую за нову порцію натхнення!

"Перше знайомство з Закарпаттям пройшло на ура! "

Відгук туриста Аккорд тур Юльця (Українка) на тур
Поїздка: 12 травня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Пишу поки свіжі емоції)

Аккорд, дякую Вам за цей тур, за керівника групи Марту та водія Сергія, що дали змогу цьому туру бути таким яскравим та пам'ятним! Тур був організованим, логічним, веселим та насиченим! У турі зібрались люди з різних міст України, різного віку і що здивувало, багато поодиноких туристів)

Це було перше знайомство з цією частиною Західної України для мене, і цей тур дав навіть більше ніж очікувалось.

Туристи, не пожалійте піти на всі факультативи) Щоправда замість Пралісів у нас була Долина нарцисів, та у всякому випадку всі факультативи наситять тур фарбами та емоціями... Ми їхали на легкому диханні, та отримали масу задоволення.

За прогнозами мала бути дощова погода, та з ними збігся лише один дощовий день коли їздили милуватись Долиною нарцисів.

Перед Мукачево ми заїжджали до замку в Чинадієво, там з незвичайним стилем розповіді та душевністю провела нам екскурсію мила дівчина. Мукачівський замок Паланок прекрасний, і панорама з його балкону одразу дала зрозуміти, що ми в сонячному Закарпатті).

Замкова гора у Хусті варта підйому, не для всіх легкого, та вид з неї перекриє всю втому! Порада - вдягніть кросівки)

"Вечорниці у опришків" пройдуть сито, з піснями та танцями і ви не захочете звідти виходити) Ворон Яків точно додасть ізюминку в завершенні вечора своїм колоритом) Тільки не їжте перед вечорницями - там годують ситно!

Геотермальні басейни в Воловці знімуть з вас любу втому - обов'язково не забудьте купальники вдома)

Вид на полонину Боржава на засніженій вершині кінцево зробить екватор вашої поїздки натхненим: краса заворожує, думки йдуть геть і ви просто в шоці від того, що такі красоти то є наша країна!

По дорозі на Синевір нам вдалося завітати до Реабілітаційного центру бурих ведмедів - повне переосмислення того наскільки багато є людей, що нехтують моральними принципами по відношенню до тварин і покаже відданих людей своїй справі.

Колочава вас здивує не зовсім стандартним музеєм під відкритим небом.

Коли ми вже заїхали до Нац. парку Сколівські бескиди все більше не хотілось завершення поїздки... Те що ми звикли до нових яскравих емоцій і насичених днів за всю поїздку, просто відволікло нас від буденності в своїх містах.

Окреме дякую екскурсоводу Галині за екскурсію по Львову, хоча вже й не перший раз у цьому місті, та є моменти які вона відкрили з нового боку) Дуже весела жінка!)

Всі місця де ми були, то багаті куточки нашої країни, ще не відкриті для багатьох, та знайдуть місце в нашому серці, навіть у заядлих подорожуючих по Європі) Ще раз Дякуємо з мамою Марті та Сергію: без вас ця поїздка е була б такою безпечною, цікавою та завжди пунктуальною, і всі були зажди нагодовані) Марта, ваші парафіяни з Києва вже за вами сумують!

П. С.: обов'язково візьміть з собою кросівки, або просто зручне взуття і ніяк не туфлі на каблуках) І хай буде парасоля у запасі або дощовик.

Нажаль фотографії зможу викласти пізніше, але вони будуть, щоб ще раз переконати, що тур вартий уваги)

Номінації відгука "Дякую за нову порцію натхнення!"

120
Реклама
Відгуки про інші тури