Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож від 02.05.2015

"Поїздка дуже цікава, але є деякі зауваження. "

Відгук туриста Аккорд тур Marichka (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 травня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Яскравий Бенілюкс: Нідерланди, Бельгія та Люксембург!

Поїдка була цікавою, як завжди, багато цікавих додаткових екскурсій. Гіди професійні (хоча всі колишні співгромадяни і кажуть: вони - німці, голандці, в цій країні, а не в нашій країні). Але є кілька зауважень. Екскурсія "Брюгге-Гент" трохи рочарувала: ми не побачили ні "П"єту" Мікеланджело, ні Гентський вівтар, про які так гарно написано в програмі і які спонукали вибрати цю екскурсію - собори завжди закриваються о п"ятій.

Готелі хороші, до сніданків немає зауважень, окрім сніданку в Брюсселі: нашій групі дали пластикові прибори!!!

А от щодо розміщення багато зауважень. Незнайомих туристів постійно розміщують в номер з одним ліжком (іноді це взагалі одномісний номер), хоча в договорі чітко прописано "твін". Вочевидь, розраховується на те, що при пізньому заселенні туристи втомлені і не будуть протестувать, так воно і було. Але в Амстердамі трьох незнайомих між собою жінок намагались розмістити в звичайний твін з двома односпальними ліжками, і то вже було занадто! Портьє відповіла, що таке розміщення узгоджено з українською туристичною компанією!!! Цікаво, тим, хто про це домовлявся, було би приємно спати в одному ліжку з чужою людиною, може, їм хочеться відчути, як незнайома людина всю ніч дихає їм в обличчя?!! Туристи мають отримувати той комфорт, за який платять.

І ще один момент здивував: чому співробітники компанії, починаючи з дівчат на вокзалі, які розподіляли туристів по автобусам, спілкуються з туристами виключно російською мовою? Всі туристи з України, українську мову розуміють. Для чого така "політика псевдотолерантності"?

А от подякувати хочеться нашому супроводжуючему Анатолію Шитеву - це справжній професіонал, який любить свою роботу, робить все, щоб туристи залишились задоволені мандрівкою, вміє вирішувати поточні проблеми, має витримку і терпіння!

Номінації відгука "Подорож від 02.05.2015"

60

Інші відгуки Marichka

Реклама
Відгуки про інші тури