Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Переповнені позитивними емоціями.

"Травневі свята пройшли чудово, поїздка до Європи по програмі туру "Зачаровані красою! ", залишила в наших серцях лише теплі спогади та позитивні емоції. Дякуємо за чудову роботу компанії Аккорд тур та ТурМікс'у за вдало підібраний тур. "

Відгук туриста Аккорд тур Ігор (КИЇВ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 30 квітня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Зачаровані красою!

Наближались травневі свята, плани на відпустку формувались в останні дні, крім цього до Європи зібрались вперше. Залишили заявку на сайті ТК «Аккорд Тур», в якій висловили свої побажання. На наступний день, ми отримали лист з можливими програмами поїздки, а за ним дзвінок від туристичного агентства ТурМікс (tourmix. com. ua).

Серед всіх запропонованих варіантів нам припав до душі тур, під назвою «Зачаровані Красою!» і ми сміло можемо запевнити, що не прогадали!

Цей тур подарує Вам незабутні враження. Насичена програма у поєднанні з факультативними екскурсіями буде тримати Вас в «тонусі», а красота Будапешту, Праги, Відня, Мюнхена та інших містечок захопить ваші серця! =)

Програма туру не з легких, так як Ви, будете постійно перебувати в русі, наші «крокоміри» в день доходили до показників 18000 кроків!

Загальні Рекомендації:

1) Тур «Зачаровані красою!»: ця подорож познайомить Вас з 6 містами у Європі та зорієнтує у виборі наступної подорожі, для більш детального їх вивчення.

2) Факультативні Екскурсії які необхідно відвідати: Королівські Градчани – вся велич Праги та незабутні панорамні види; Замок Нойшванштайн – частина «фантазії» Людвига ІІ, що втілена в реальність; Долина Зальцкаммергут – Альпи і озера, відведуть Вас від думок буденності.

3) Підготовка до поїздки: вода– не бійтесь брати багато води, так як питна вода в Європі в х10 дорожча за нашу; подушка для подорожуючих; горішки, снеки, яблучка; парасолька – бажаємо Вам сонячної погоди; замінні акумулятори для телефону або зовнішній зарядний пристрій =)

Ділимось з вами «Історією подорожі»: https: //plus. google. com/108102622827335014826/posts/DRqpmXVVZpy

Дякуємо менеджерам ТА ТурМікс Сергію та Тетяні за вдалу підбірку програм та супровід у підготовці до подорожі.

Дякуємо ТК «Аккорд Тур» за подаровані емоції. Окрема подяка курівнику групи Яні Сергієнко, за її старання, підтримку, позитив та доброзичливість.

Водії у Вас також молодці =)

Рейс №146,30/04/2015-05/05/2015.

Ігор та Галина – ті, що захворіли Європою =)

Номінації відгука "Переповнені позитивними емоціями."

180
Реклама
Відгуки про інші тури