Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя надзвичайна відпустка!

""Покуда Колизей неколебим, Великий Рим стоит неколебимо, Но рухни Колизей - и рухнет Рим, И рухнет мир, когда не станет Рима"... Джордж Гордан Байрон "Паломничество Чайльд-Гарольда""

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (КИЇВ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 24 травня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Прийшов, побачив, переміг! Рим, Неаполь, Венеція!

Добрий день, мандрівники! І велике вітання нашій групі!

Тільки но повернулась із найемоційнишо своєї подорожі і хочу поділитися враженнями! Тур "Прийшов, побачив, переконав! ", рейс 446 (24.05.2015-30.05.2015). Керівник групи - Легенький Тарас!

Купуючи тур, думала, що ж то за дивна назва... Но таки так, Рим переконує своєю вічністю, величчю!

Нас чекала насичена програма. Подорож розпочалася прогулянкою Будапештом, містом, що вражає королівською гордістю та шармом, щирими посмішками угорців та неймовірною атмосферою!

Наступного дня нас зустрів Відень! Місто елегантне, прекрасне, з багатовіковою історією, слухати про яке можно не один раз. Для тих, хто у Відні буде вперше, раджу взяти декілька екскурсій, т. я., по-перше, часу достатньо, по-друге, місто варто бачити з різних сторін: і помпезно-шикарного центру, і тихих вуличок, і неочікувано-прекрасного замку Бельведер. Автобусно-пішохідна екскурсія "Величний Відень" - 5 балів! Після цілого дня "на ногах", коли Відень вже переливається сереньовічними картинками в вашій голові, а ноги гудуть від втоми - нічний переїзд майже не лякає! Но... Зламався наш автобус... Хочу подякувати нашим водіям та керівнику групи, ми, очікуючи на новий автобус не панікували, а продовжували знайомитись: -)

Ранок... Італія... І немає слів! Перехоплений подих від нахлинувших емоцій! Це інша Європа, унікальна, неймовірна краса, незвична оку архітектура, стиль, шалені враження і... мало... як же мало часу!!!

Порада майбутнім туристам: екскурсії в Італії бажано брати максимально-можливу кількість. Тим паче, з таким екскурсоводом, як Ірина - велика умничка!

Флоренція - інтригуюче місто! Хитросплетіння вуличок аж пропахло історією, інтригами, коханням!

Фонтани Тіволі - казка під музику води, яка надовго залишиться у ваших серцях!

Колізей та Капітолійський холм - це вже зовсім інша історія, котру не просто знаєш, читаєш, слухаєш, а й відчуваєш, торкаєшся своїми руками - і ти тепер частина вічності!

Ватикан - велич, сила, таємничість, духовність, незвіданість - лише відчути самому, адже емоції не завжди можливо обгорнути словами!

Венеція - це місто мені нагадало жінку: таку різну, красиву, закохану, сумну, інтригуючу, хвилюючу, кокетливу, трохи ревниву, пристрастну і прекрасну!

Останній день - повний релакс по-угорськи! Відпочивайте із повним задоволенням душі і тіла, дегустуючи вино та приймаючи силотворні ванни на термальному озері Хевіз!

І, закінчуючи свій відгук, хочу виразити подяку нашим чудовим водіям, завдяки яким ми цілі, неушкоджені і задоволені повернулися додому, за професіоналізм, допомогу з важким багажем і посмішкам на обличчах!

І ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ нашому керівнику! Тарас - молодчина, велика умничка, симпатичний, приємний, уважний, толерантний, врівноважений молодий чоловік!

Вітання всім та до нових зустрічей! І пам"ятаємо - задоволення та настрій залежить лише від нас самих!!!

Номінації відгука "Моя надзвичайна відпустка!"

1
Реклама
Відгуки про інші тури