Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Карпатський тандем

"Карпати - чарівні, величні і могутні, заворожують і надихають, не даються одразу в руки (точніше, в ноги), але як спроможешься - то вже не відпускають. "

Відгук туриста Аккорд тур Литвин Алла (Дніпро) на тур
Поїздка: 24 травня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

Я родом з Поділля, м. Умань Черкаської області, і мало що для мене може бути рівним красі Софіївського парку. Але Карпати - чарівні, величні і могутні, заворожують і надихають, не даються одразу в руки (точніше, в ноги), але як спроможешься - то вже не відпускають.

Більшості з мандрівників цей тур сподобається сповна. Адже він дає змогу і активно походити горами, випробуючі свої сили на витривалість, і побачити невідтворну майстерність гуцулів - ознайомитись з витворами мистецтва в приватних майстернях, перейняти трішки досвіду у майстринь, придбати вироби для домашнього побуту на повсякденну згадку, скуштувати домашні страви привітливих газдинь, поласувати духмяними чаями.

Я не вгадала з висотою, вершини і полонини були для мене за високі, тому похід до них був виснажливим і вплинув на настрій. Навіть та година-півтори, що я взбиралася на рівнину чи вершинку, з язиком на плечі дещо перекреслювали бажання милуватися краєвидами долу. Але це може я така слаба, а вам сподобається кидати визов своїм можливостям.

Керівник групи Сергій Копанській - неперевершений. Гуру всіляких мандрівок, він тактовними, ненав'язливими, але вельми практичними порадами робив наші походи комфортними. Якщо попереду чекають крутенькі стежки, то беремо палки і вже чотирма кінцівками лізти вгору або спускатися кручами набагато легше. Якщо попереду струмок вийшов з берегів, а перейти його вконче треба, то кмітливе мислення і сильні руки Сергія будують місточок з каміння не гірше інженерної думки австрійців, чиї мости досі діють по Гуцульщині.

Невиразно сподобався сплав по річці Чорний Черемош. 8 км. боротьбі з горним річним потоком. І навіть температура води 8 градусів не завадила отримати море задоволення від подолання бурхливих порогів.

Відверто кажучи, їхала до туру, бо знала, що його вестиме Сергій Копанській. Адже тільки він настільки терплячий та вихований, щоб з посмішкою, не ображаючись, зносити закидання будь-якого туриста, скиглищого, незадоволеного, надутого, у розпачі від чогось. Відкритий, відвертий, з доброю душою, завжди підбадьорить, знайде потрібні слова, підставить руку/ плече, вирішить вашу проблему під час мандрівки.

Красно дякую Аккорд-туру за можливість побачити свою країну з такого боку.

Дякую за сервіс впродовж туру, готельчики та ресторани на довжному рівні, автобус з водієм паном Василем дуже комфорний, чистий, завжди підготовлений до поїздки (підлога вимита, вікна чистенькі, розводів після доща ніколи немає, за потрібне включається обігрів), а сам водій не цурається допомогти туристам чи з валізами, чи доброю порадою. Їздити величезним автобусом по горних дорогах, над обривами лячно, але пан Василь - професіонал.

Окрема подяка Сергію Копанському. Бажаю вам тільки гарних туристів, слухняних і витривалих, а ще - хай збудуться Ваші задуми щодо далеких бажаних мандрівок! І колись Ви навіть зробите цикл свої турів «Стежками Сергія Копанського», а ваші послідовники будуть ходити по них, пізнаючи світ Вашими очима.

Номінації відгука "Карпатський тандем"

0

Інші відгуки Литвин Алла

Календарь 13.09.2015 - відгук на тур Промінчики Монтенегро!
Голосов 0
Календарь 03.01.2015 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури