Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

неочікувано смачна цукерочка :)

"мій перший досвід подорожі автобусом"

Відгук туриста Аккорд тур vikakor (КИЇВ) на тур
Поїздка: 30 травня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Празька цукерочка Прага, Карлові Вари, Замок Штейнберг +Дрезден

Я не раз бувала за кордоном, але жодного разу не їздила автобусом, час від часу ця думка виникала але я вважала, що подібна подорож важка і не підходить мені. В цьому році, так скалались обставини, що автобусний тур був реальною можливість на тиждень відпочити від повсякденних проблем. Я довго думала кому довірити свій відпочинок, і через запит на турбіржі доля звела мене з чудовою людиною - Ольга з компанії "Поїхали знами на Подолі". Як приємно працювати з цією людиной, все чітко, вчасно, конкретні відповіді на питання, від спілкування один позитив. Якщо Ви хочите отримати задоволення від пошуку подорожі, рекомендую звернутись саме до неї. Вибачте за рекламу, але не стрималась:)))

Так ось, вибір пав на Чехію, дати були відомі, не дивлячись на два нічні переїзди Пражська цукерочка привабила кількістю днів в Празі, в одному готелі і економією дорогоцінних днів відпустки.

Як тільки я сіла в автобус була приємно здивована чистотою а потім і профеміоналізмом і вічливістю водіїв, за що їм велике дякую. Сусіди по автобусі теж виявились приємними людьми, ніхто нікому не заважав, не затримував і головне не спізнювались повертатись під час зупинок в автобус. Окремо хочу відмітити супроводжуючого групи - Тетяну Олійник, як уважну, приємну людину, яка чітко організовувала всі наші подорожі, тай взагалі, як сонечко сяяла посмішкою і зігрівала нас турботою напротязі всієї поїздки. За час поїздки кожен участник подорожі перейнявся до неї повагою і почуттям подяки і розтавались ми як старі друзі, зі сльозами на очах.

А тепер про роботу Тетяні і Аккорду взагалі, все сплановано, вчасно з відчутним професіоналізмом. Прага чудове місто для відпочинку, я отримала задоволення від всіх екскурсій, доповнила позитивне враження поїздка в Відень - вражаюча розкіш і поєднання історіїї з сучасністю, не залишить байдужим жодного подорожуючого.

В цілому - море задоволення і позитиву. Дякую всім, хто зробив чудовою мою відпустку. Хто сумнівається - їдьте, пробуйте, воно того варте:))

Номінації відгука "неочікувано смачна цукерочка :)"

50
Реклама
Відгуки про інші тури