Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня Богемія!

"З огляду на те, що в Чехії були вже кілька разів, але завжди галопом, вибрали саме цей тур. "

Відгук туриста Аккорд тур viktorka (Львів) на тур
Поїздка: 02 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Богемна подорож Прага, Карлові Вари, Краків

В першу чергу велике спасибі за професіоналізм і прекрасне відношення менеджерам ТА VIPTOUR, дівчата великі молодці!

З Аккордом їздимо не вперше, тому впевнено їхали відпочивати і вкотре переконались, що з Аккордом все проходить на УРА!

Керівник групи Дмитро Алієв - ну вже так вміє смачно розказати про пиво, що я будучи людиною, яка не любить пива, не могла дочекатись першого кухлика:) Організація дуже чітка, видно, що людина з досвідом - дякуємо!

З огляду на те, що в Чехії були вже кілька разів, але завжди галопом, вибрали саме цей тур. Стосовно факультативних екскурсій, то не відвідували жодних, оскільки вже раніше були на всіх, але хто їде вперше, обов"язково варто відвідати Карлові Вари і Дрезден.

В Празі перебували повних 3дні, тому, приїхавши, відразу купили їзденку на 3дні, (діє на метро, автобуси, трамваї і, навіть, на фунікулер, який піднімає в дуже красивий парк, звідки відкривається вид на Прагу), і їздили по цілій Празі, куди нам хотілося.

Готель Кларет 3* - персонал на рецепції російськомовний, в номері чисто, сніданки смачні і ситні, є WI-FI. Навпроти готелю є невеличке ТЕСКО, де можна купити все необхідне. Сам готель трохи далеко від центру, але транспортна система Праги, така чітка, що з цим не було жодних проблем (метро працює до 24.00, а автобуси ходять навіть вночі, правда, трохи рідше).

Чеський Крумлов - дуже красиве, затишне містечко. Оскільки, попереду нас чекав нічний переїзд, то ми мали 9годин у Крумлові, для такого маленького містечка цього часу цілком вистачає. Спочатку екскурсія, потім купа вільного часу, ми встигли ще раз повністю обійти містечко, поїсти, попити пива, посидіти на річці з морозивом, поспати в парку, за рекомендацією екскурсовода піднятись на вежу, відкривається вид на все місто (звертаю увагу останній вхід на вежу о 17.30, ми мало не проспали:).

Нічні переїзди перенесли легко, група 25 чоловік, тому більшість спали на 2-ох місцях.

Туром дуже задоволені, основна мета була спокійно подивитись Прагу, побувати там, де не водять екскурсоводи, що нам вдалося на всі 100% і плюс Чеський Крумлов, де ми ще не були.

Як завжди, нам все сподобалось. Дякуємо!

Номінації відгука "Незабутня Богемія!"

50

Інші відгуки viktorka

Календарь 08.08.2014 - відгук на тур Про таємниці повідає Схід...
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури