Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Щасливий випадок-рейс 416

"Чудовий тур-від початку і до останньої хвилини. Аккорд обираю не перший раз-подобається як турбуються про своїх туристів. "

Відгук туриста Аккорд тур пані Світлана (КИЇВ) на тур
Поїздка: 05 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд як в казці! Будапешт, Любляна та Венеція!

Тур почався з оглядової екскурсії по Львову. Екскурсовод Сергій закоханий в своє місто, тому розповідає цікаво, відповідає на додаткові запитання. Одразу після завершення і збору всіх туристів-виїхали до термінала А. Корисне місце-перепочити, помитись, поїсти, поповнити та зарядити мобілку.

Кордон перетнули за годину без проблем, ніч у дорозі і от ми бачимо ранковий Будапешт. Ми були з дітьми, тому вирішили замість купалень, дати їм більше вражень. Тому гуляли в парку, кормили качок, відвідали зоопарк, замок

https: //www. google. com. ua/maps/@47.5156717,19.0800723,16z

Потім була насичена екскурсія замками Будапешту (автобусом+пішки). Денний Будапешт не менш красивий, ніж нічний. Ночувати поїхали майже до кордону зі Словенією-у містечко Надьканіжа. Заселення буквально за одну хвилину-тобто не було очікування, тільки взяли ключі від номерів. Одразу скажу, що нашу сім'ю поселили з розумом. Для діток номер був менший і з кроватями біля стіни, для батьків номер великий і поруч. Сніданок різноманітний, персонал привітний.

О 8 ранку вже виїхали до Італії. Дорогі пречудові, водії-бездоганні, наш керівник групи Тарас Легенький-розповідав щось цікаве про місця, які ми проїзджаємо. Словенія, як "з картинки"-гори вражаючі.

Близько 13 ми вже були у Венеції. Екскурсія оглядова цікава, щоб було гарно чути-видали навушники кожному. Потім-корабликом по Гранд-каналу-ось де незабутні враження. Всім хто розмірковує брати/не брати цю додаткову-навіть не розмірковуйте. Гарним завершенням чудового дня була вечеря-італійці знають, як вразити кількістю та смакотою.

Про дорогу назад. Вже після проходження кордону сталась поломка в автобусі - водії близько часу ремонтували. Так як ситуація непередбачувана-Тарас одразу викликав кілька машин таксі на околицю Львова для людей, що мали квитки на поїзд "впритул".

Раніше я писала, що з дітьми в автобусні подорожі краще не їхати, забираю свої слова. Вражень мільйон і незручності зі сном було компенсовано тим, що заздалегідь взяли діткам подушечки і тоненькі покривалка, планшет майже не вмикали)

Дуже дякуємо Аккорду, нашим чудовим водіям і керівнику групи Тарасу-прощалися, як з рідними друзями.

Номінації відгука "Щасливий випадок-рейс 416"

41

Інші відгуки пані Світлана

Реклама
Відгуки про інші тури