Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя нова любов :)

"Чудова компанія, приємні спогади, незабутні моменти - все це нас чекало у цьому турі. Але про все по порядку. "

Відгук туриста Аккорд тур Lili (Тернопіль) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 14 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Кілька днів тому ми повернулися з прекрасної подорожі і я звичайно ж хочу поділитись з вами враженнями.

Вже вдруге подорожую з Аккорд тур і тому маю з чим обєктивно порівняти:)

Минула наша подорож була з нічними переїздами, тому цього разу вирішили брати без нічних і не пожаліли - все супер!

Починалось все з Львівського залізничного вокзалу, звідки нас автобусом відправили до Терміналу А, почекавши, в приємній атмосфері попивши кави, десь через годину ми відправились в сторону м. Чоп. Керівником групи була - хороша та приємна Маша Рочева, яка просто сяяла позитивом! все чудово пояснювала, розповідала і допомагала. Водії, імена яких я забула: (, теж потішили - автобус чистий, все оперативно, швидко і вчасно - словом - молодці!

Отже, кордон ми пройшли відносно швидко, поки перевіряли паспорти - була можливість сходити на duty free, ми нею скористались - купили парфуми і пиво, це єдина така можливість в подорожі, тому рекомендую скористатись.

Далі, ми напродчуд швидко дістались до Егера, де ситно повечеряли, подегустували вина, навіть придбали додому:) насправді вина дуже смачні, як і гуляш ;) Всього 100 км і ми в Будапешті, поселились в готелі "Будапешт", прекрасний готель, з швидким wi fi, комфортним ліжком і ситним різноманітним сніданком! + + + Жили ми на 12 поверсі, де був чудесний вид з вікна на Будапешт... Задоволена і зовсім не втомлена заснула:)

На другий день з самого ранку у нас розпочалась оглядова екскурсія Будапештом. Гарне місто. Можливо через те, що вже багато бачила - воно мене нічим не вразило. Я чекала на Італію:) з додаткових екскурсій ми брали "Ажурна прикраса Будапешту" на кораблику, там був супер екскурсовод Анатолій, який так розповідав про Будапешт, що місто з річки мені сподобалось набагато більше! В Будапешті є багато вільного часу - можна сходити в купальні Сечені, якщо взяти купальники:), а також в якийсь торговий центр на закупи:) Щодо валюти - форентів - проблем не було, обміняли у готелі, також можна було перед кордоном на заправці поміняти. Десь о годині 9 ми вирушили у напрямку Італії, але ночували ще в Угорщині - у містечку Надьканіжа, готель нормальний, сніданок теж.

З самого ранку третього дня подорожі, через Словенію, вирушили в Падую. Дорога була швидкою і зовсім не скучною. Ми милувалися красотою Альп, дивились чудові фільми і не встигли втомитись, як вже опинились в Падуї, там була оглядова екскурсія і трошки вільного часу, за який ми встигли піти в ресторанчик - спробувати піцу, і в супермаркет скупитись:) По дорозі також були зупинки на автогрілях, де можна було скупитись і перекусити. З Падуї ми попрямували до Риму, там були о 01.30 вночі. Готель був дуже класний, сніданок нормальний.

Зранку в Римі ми добирались до Колізею на маршрутці та метро - швидко і не важко. Рим звичайно ж прекрасний та незабутній. Дихаєш цією старовинною культурою і вузькими вуличками. Екскурсовод Яна чудово провела екскурсію і подарувала море поитиву. Звичайно що одного дня замало, але для ознайомлення вважаю, що цілком достатньо. У Ватикані ми потрапили на площу святого Петра, де якраз відбувалась аудієнція Папи Франциска (кожної середи таке відбувається)! Тому вважаю, що нам дуже пощастило! Далі вільний час - на сувеніри і обід якраз вистачило - далі Музей Ватикану - просто неймовірні відчуття і пізнання величі побаченого вам не передати!!! Сикстинська капелла і Собор святого Петра варті тієї втоми і очікування, однозначно рекомендую! з Риму ми виїхали десь о 19.30 і орієнтовно о 02.00 були в Падуї в готелі. Це був найгірший готель і найгірший сніданок, інтернету не було.

І наша вишенька на торті, найсмачніший десерт - Венеція! Вона прекрасна. Туди ми добирались на електричні, станція була неподалік готелю. Відносно швидко і комфортно. Венеція зустрічала нас легеньким морським вітерцем і яскравим сонцем! Це місто, в кому обовязково треба побувати, хоча б раз! Плаща Сан Марко, гондоли, краєвиди, вулички-лабіринти - це Венеція і вона захоплює! Назад повертались теж на електричці, але всього 20 хв і ми були в автобусі, який досить швидко доставив нас до Будапешту в найкращий готель туру "Будапешт", ми прибули о 12, і вже нікуди не спішили розслаблялись і насолоджувались! Зранку теж чудово поснідали і о 09.30 вирушили в Україну. Вже о 21.00, завдяки оперативності водіїв та групи були на Терміналі А.

Група у нас була маленька, всього 17 осіб, чудових, найкращих 17 туристів на чолі з Машою, яка жартувала, що ми "Елітний клуб відпочиваючих":) Незважаючи на далекі відстані, які мені особисто було не відчутні, все було комфортно і "як по нотках" Дякую "Аккорд туру", дякую організаторам та нашій групі! і до Зустрічі ;)

Номінації відгука "Моя нова любов :)"

71

Інші відгуки Lili

Реклама
Відгуки про інші тури