Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутнє

"Коли зійдеш на вершину гори, продовжуй підійматися далі... "

Відгук туриста Аккорд тур NNatala (Нікополь) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 22 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

Люди, якщо вам потрібні яскраві враження - вам в "Карпатський тандем"!

Я вже вдруге подорожую з Аккорд-туром. В перший раз мені все настільки сподобалося, що, якщо чесно, було побоювання, чи буде так добре зараз. Але ж, Аккордівці, ви творите дива! Кожен тур - неймовірний!

З перших же днів "Карпатського тандему" ми потрапили в світ неймовірної краси. При підйомі на гору Близниця після кожного кроку хотілося зупинитися і просто дивитися на всі боки на зелено-сині Карпати з білими плямами снігу і килимом з пухнастих квітів.

На рафтінгу цікавість перекрила всі страхи. Я вперше в життя тримала у руках весло і не думала, що вже через кілька хвилин виникне таке неймовірне інтуїтивне розуміння один одного і весь час сплаву буде пронизаний насолодою і драйвом!

День полонин - це день діаметрально протилежних відчуттів. Якщо на підйомі і спуску був адреналін, були пісні і емоції, то на полонині панувала тиша і спокій, повне ототожнювання з тими полонинами, про які писав Коцюбинський у "Тінях забутих предків".

Похід до Терношорскої Лади дав можливість одночасно отримати сили від Великої Матері і зійти з розуму від п'янких ароматів різнотрав'я. Ще, на що хотілося звернути увагу - це неймовірна щирість і доброта місцевих мешканців, з якими нам пощастило спілкуватися. Це і майстри з кераміки і ліжникарства, які одночасно розказують і показують наглядно свою майстерність, готові навчити будь-кого, і ґаздині, які намагаються зробити все, аби ми запам'ятали Карпати не тільки красивими, а ще й смачними))) Неочікуване щастя подарувало купання в Шешорських водоспадах і, друзі, я завжди пам'ятатиму нашу "Червону Руту")))

Ще одне яскраве враження - Сергій Копанський. Для мене це дійсно багато значить, якщо я в автобусі виймаю з вух навушники з улюбленою музикою, аби почути, що він розповідає. Це людина, яка дуже багато знає, це надійність і відданість своїй справі.

Суничні поляни в перемішку з ароматом чебрецю, підйоми, які дозволяють відчути на собі крила, хвилини на вершечку Соколиного Ока, коли хочеться вхопити час і тримати його там навічно, коли поряд люди, яких ти вже встиг полюбити і довіряєш їм на 100%, коли чути голос трембіти і дримби, коли Карпати....

Щастя Є!

Номінації відгука "Незабутнє"

21

Інші відгуки NNatala

Голосов 6
Голосов 4
Голосов 0
Календарь 02.07.2016 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Календарь 14.03.2016 - відгук на тур Тиждень сніжного драйву
Голосов 4
Реклама
Відгуки про інші тури