Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Сюрпризи вiд Аккорд-тур

"Вау, супер, Аккорд-тур forever! "

Відгук туриста Аккорд тур Сансан (Харків) на тур
Поїздка: 21 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Mia Italia! Флоренція, Рим, Венеція!

В першу чергу, подяка професiоналам туризму: компанiï «Аккорд-тур», керiвнику групи Оксанi Пранник, водiям рейсу 868, Шашковiй Iринi (турагенство «Альбатрос», Харкiв) за чудову органiзацiю нашого вiдпочинку. Ви неперевершенi!

Для нас тур «Mia Italia! » - суцiльний приϵмний сюрприз.

Бажання побувати в Римi з´явилось пiсля вдалого минулорiчного «Королiвського експресу».

Спочатку ми забронювали «Рим притягуϵ нас». Вибiр зумовлювався наступним – тривалiсть туру 6 днiв максимум (вдома залишаються тi, кого ми приручили); бюджет економний; вiдпустка на кiнець червня; краïни та мiста тi, що не вiдвiдували ранiше.

А далi сюрпризи.

За кiлька тижнiв нас повiдомили, що тур не вiдбудеться … i запропонували без доплат на вибiр три дорожчi тури. Mи зупинились на «Mia Italia!». До того ж нам перебронювали без доплати дорожчий номер готелю. Ну i звичайно, знижки за подарунковими сертифiкатами. Але головне, «Mia Italia!» - це тур в якому за 6 днiв - 6 краïн (Угорщина, Австрiя, Iталiя, Ватикан, Сан-Mарино, Словенiя)! Саме для тих, хто не влежить на пляжi; для тих, кому найкращий вiдпочинок – новi враження та iнформацiя.

Спогади вiд подорожi нiчого не будуть вартi, якщо не задокументованi знiмками. Отже, обов´язково - селфi на фонi будiвель Будапешта, пам´ятникiв Хофбурга - Шеннбруна, руïн Колiзея, скульптур Флоренцiï, гобеленiв Ватикану, карабiнерiв Риму, крамничок Сан-Mарино, коропiв озера Блед. А ще, для пiдтверження факту подорожi – подарунковi чашки пiсля випитоï у Вiднi кави «Кайзермеланж», ялинова шишка з Шеннбрунського парку, вино з Сан-Mарино.

Сюрпризом стала i екскурсiя «Ажурна прикраса Будапешта» - корабликом по рiчцi Дунай з одночасним запливом по морю шампанського.

В приϵмних спогадах залишиться наша спокiйна, дисциплiнована группа пiд управлiнням Оксани. Mи, туристи, такi всi рiзнi - зi своïми проблемами, настроϵм, але ми на вiдпочинку. А керiвник, водiï – з одного туру-рейсу приïхали i збирайся в наступний (а дiм, сiм´я?). Як казав бургомiстр в к/ф «Той самий Mюнгаузен»: Щодня, о восьмiй годинi ранку, я приходжу на свою роботу – можливо це не подвиг, але щось героïчне у цьому ϵ!

Дякуϵмо вам за те, що спiвпала кiлькiсть туристiв у групi на початку i в кiнцi тура; за те що вiдшукали вночi об´ïзну дорогу до готелю в Вiллаху; за цiкавi розповiдi та вiдео в тему; за автобуснi шини натертi, до вигляду нових (спецзасiб «ноу-хау»). Бажаϵмо успiхiв на роботi та благополуччя в сiм´ях, приϵмного вiдпочинку пiд час вiдпустки (можливо це буде автобусний тур?).

Номінації відгука "Сюрпризи вiд Аккорд-тур"

36

Інші відгуки Сансан

Календарь 11.06.2014 - відгук на тур Моя мрія: Берлін і Прага
Голосов 30
Реклама
Відгуки про інші тури