Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Досить цікавий тур для тих хто вперше відправляється до Італії і хто має бажання відвідати Ватикан, Рим, Флоренцію та Венецію

"Досить цікавий тур для тих хто вперше відправляється до Італії і хто має бажання відвідати Ватикан, Рим, Флоренцію та Венецію. Нам дуже «фортануло» з гідом, так як була Найкращий гід – Марта Мальована!!! "

Відгук туриста Аккорд тур flower (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 25 квітня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «

Відгук на тур Чаруючий Рим! Венеція, Флоренція та Неаполь

Досить цікавий тур для тих хто вперше відправляється до Італії і хто має бажання відвідати Ватикан, Рим, Флоренцію та Венецію. Нам дуже «фортануло» з гідом, так як була Найкращий гід – Марта Мальована!!! Вона на своєму місці – Професіонал з Великої літери! Відмінне супроводження туру, захоплюючі розповіді, вдала підбірка аудіо та відеофільмів, як художніх так і документальних. Марті вдалось закохати всю групу в Італію! Подяка Аккорду за чудово продуману програму та за гіда!!!

Пишу відгук в надії, що буде корисним для туристів, які вагаються у виборі між декількома турами.

Тур без нічних переїздів, тому потрібно бути готовим, що багато часу вдень будуть займати переїзди, особливо в день 7, коли з Риму вирушають до Венеції і потім в Угорщину на ночівлю.

Всім, хто обирає вагається у виборі, раджу – їдьте, просто будьте готові до тривалих переїздів. Це єдиний мінус та без нього ніяк, бо це ж тур без нічних переїздів, а переїжджати треба)

Великий плюс туру – це 2 повних дні в Римі. Є нагода відвідати Ватикан та побачити Сикстинську капеллу, яку розмальовував Мікеланджело ще на початку 16 століття! Рим вражає своєю величчю, своїми соборами, в яких можна пробути годину-дві, навіть не помітивши плину часу…

Два дні в Римі краще плануйте заздалегідь – чи ви на другий день залишаєтесь в місті, чи відправляєтесь на екскурсію в Помпеї та Неаполь. Саме я не брала екскурсії в Помпеї, бо хотілось побродити вуличками Рима, поспілкуватись з місцевим населенням, відвідати італійських страв та усамітнитись в величних соборах. Всі цікаві місця зосередженні в центрі міста, тому заблукати досить важко. Перед самостійним виїздом візьміть картку з готелю, щоб не забути його назву та адресу та щоб показати візитку водієві автобуса чи таксі на зворотньому шляху до готелю, щоб не заблукати.

Та я почала з того, що закарбувалось в пам*яті і трохи вийшло не за порядком.

Перша факультативна екскурсія в турі в невеличкому містечку Егер, де є змога повечеряти смачним гуляшем та відвідати вина, вірніше скуштувати різні види вина, які виготовляються саме в Егері. Пізно ввечері автобус прибуває в Будапешт, звідки на наступний день вранці група відправляється на оглядову екскурсію по місту. Не пропустіть! Навіть якщо ви вже бували в Будапешті, бо кожен гід має в запасі якусь цікавинку про місто.

Якщо ж ви втомились після переїзду, то я особисто раджу відвідати купальні Сечені, що я й зробила, так як запланувала похід туди ще в Україні. Після тривалого переїзду тепла вода купалень чудово зніме втому та надасть сили для подальшої подорожі.

Ввечері обов*язково підніміться на гору Геллерт, звідки відкривається чудова панорама Будапешта. Дух захоплює!!!

На третій день ви попадете у містечко Грац – батьківщину Шварцнегерра. Мальовниче містечко зі своєю історією, з безліччю кафе, ресторанчиків та великим парком зі столітніми деревами. День пролетить непомітно, тому, хто чує назву такого міста вперше – не переживайте, ви не пожалкуєте ні про що, відвідавши його.

І нарешті четвертого дня – Італія!!! Перше місто – Флоренція. Часу небагато – декілька годин, отже насолоджуйтесь!!! У кожному місті Марта (супроводжуючий гід) роздавала карти і вказувала, що цікавого можна побачити, як добратись до того чи іншого місця. Також всі запитання можна задавати гідам, котрі проводять оглядові екскурсії, тому підготуйте їх заздалегідь). Флоренцію описати словами неможливо… це щось неймовірне… таке тепле та сповнене загадковості… Навіть дорожні знаки там розмальовані по-особливому) Місто митців, де кожен камінчик про це нагадує. Не біжіть, щоб встигнути побачити якомога більше, натомість замовте столик в одному з ресторанчиків на головній площі, наприклад в Il Bargello, та закарбуйте в пам’яті хвилини вашого перебування в Італії - посидьте, поспостерігайте за людьми… І вам захочеться повертатись до Італії знову і знову… Закохуйтесь в міста, вони не зраджують ніколи!

Далі був Рим, та за нього я написала з самого початку.

Потім Венеція – всього декілька годин, щоб відчути місто. Хай вам пощастить більше і буде сонячна погода без дощу, щоб ви змогли покататись на гондолі та зробити чудові фото. У Венеції мабуть найбільше сувенірів зі всіх італійських міст – і маски, і вироби з венеціанського (муранського) скла…

В передостанній день у вас буде можливість «омолодитись» в озері Хевіз, яке знаходиться в самісінькому кратері вулкана. Пару годин на озері і ви вже плануватимете туди наступну поїздку…

От так минають дні в турі – головне зосереджуватись на приємному, щоб по приїзду в Україну в пам’яті залишились хороші спогади та бажання знову пакувати валізи і готуватись в наступну подорож.

Номінації відгука "Досить цікавий тур для тих хто вперше відправляється до Італії і хто має бажання відвідати Ватикан, Рим, Флоренцію та Венецію"

0

Інші відгуки flower

Календарь 25.03.2017 - відгук на тур Перше кохання... Прага
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури