Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

З корабля на бал

"Чому саме так називається мій відгук? Тому що в даний тур зі своєю дівчиною я поїхав відразу після відпочинку на морі. "

Відгук туриста Аккорд тур Саша (КИЇВ) на тур
Поїздка: 09 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Саме цей факт міг спровокувати опасіння сприводу позитивного настрою під час туру та активного самопочуття, однак, ця подорож була набагато кращою, ніж я міг собі уявити.

Керівником моєї групи був Віталій Войцеховський. Дуже активний, досвідчений та привітний гід. Якщо, відправляючись в тур, вам попадеться саме він, то мені залишиться лише порадіти за вас.

Виїзд був зі Львову о 9 годині ранку і супроводжувався загальною інформацією про місто, а також про те, що нас чекає попереду. Всі друковані матеріали ми отримали (карти міст, програма туру, перелік певних закладів харчування, тощо). Перед в'їздом до певної країни Віталій надавав загальну інформацію про країну, а також розповідав цікаві факти про неї. Також по телевізорам нам показували певні документальні, або популярно-розважальні ролики про країни, якими ми мандрували.

Тур дуже зручний, оскільки не включає в себе нічних переїздів, а готелі, в яких ми ночували були, не дивлячись на те, що тризіркові, досить комфортними.

Були, звичайно, і мінуси:

- затримка на Польському кордоні, де нам довелось чекати 4 години, однак, це цілком вина прикордонників, які щось там у себе переплутали, і від цього жоден турист, автобус, чи компанія не застраховані.

- оскільки я вже п'яту хвилину думаю, які ще мінуси були, то, мабуть, на цьому і зупинимось.

Загалом враження від поїздки залишилися позитивні! Дуже вдячний Віталію, водіям автобусу та компанії!

Номінації відгука "З корабля на бал"

9
Реклама
Відгуки про інші тури