Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур Європою

"Втомлені, але щасливі! "

Відгук туриста Аккорд тур Джулс (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 04 липня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Доброго дня всім учасникам рейсу №133.

Це була моя друга поїздка з Аккорд - туром, а в мами –третя. Чекали цієї подорожі з нетерпінням, бо знали, що все буде класно, як завжди. Група була невелика - всього 16 людей. Тому в автобусі було вільно. Можна було подрімати лежачи.

Керівник групи - Оксана Пранник. Вже з початку подорожі багато розповідала про місця, в яких ми бували, ставила цікаві фільми. Людина на своєму місці. Окрема подяка шоферам - Федіру та Андрію. Якщо просили - відкривали багажник, допомагали поставити речі. Особливо хочу відзначити Федіра. Він завжди жартував та піднімав нам настрій.

А тепер щодо самої поїздки. Тур без нічних переїздів нам сподобався менше, чим з нічними (хоча нічні тяжчі). Але в такому турі дуже багато часу проводиш в дорозі. І наприклад в Падуї ми були 1 годину на екскурсіі і 1 година вільного часу. Ну і трошки враження від поїздки нам зіпсувала погода. Жара була неймовірна, від першого дня і до останнього. А ще на додаток поламався кондиціонер в автобусі. Але наші шофера, молодці, старалися, як могли - охолоджували нам водичку, купили всім морозиво. Погода подіяла і на мою маму. В неі були проблеми з здоров’ям. Але знову ж таки дуже вдячні Оксані за допомогу. Вона постійно цікавилася як мама себе почуває. Дякуємо ще раз!

Але попри це все - емоціі переповнюють. Бо Рим, Венеція, Будапешт - це міста, які ніколи не забудеш. І якщо буде змога, ще колись повернемося сюди. Ще раз дякуємо всім учасникам поїздки, а також Насті з тур-оператора Key, за професіоналізм та увагу до нас!

Номінації відгука "Тур Європою"

9
Реклама
Відгуки про інші тури