Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії збуваються

"Ми побували у турі 27.06 – 02.07.2015. Маса незабутніх вражень та невичерпний заряд позитиву до наступної відпустки. "

Відгук туриста Аккорд тур vera.real (Львів) на тур
ще
29
фото
Поїздка: 27 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 7 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Ми побували у турі 27.06 – 02.07.2015. Маса незабутніх вражень та невичерпний заряд позитиву до наступної відпустки.

Хочемо висловити свою подяку працівникам туристичної агенції «Гулівер-тур» в Тернополі. Тур «Прекрасна венеціанка» був першою нашою туристичною поїздкою. Не дивлячись на те, що проживаємо ми в іншій області, ніяких проблем не виникало. Менеджер всю інформацію надав дуже оперативно, доступно і дохідливо. Завжди на зв'язку. Ми вибирали інший тур, нажаль група не набралася, проте менеджер відповідально та терпляче, враховуючи наші побажання та інтереси, підібрав альтернативний варіант.

І звичайно найтепліші слова про керівника групи – Яночку Сергієнко. Миловидна, славна дівчина з титанічним терпінням та відмінним почуттям гумору, володарка самої чарівної посмішки. Фахівець з великої букви, вона відмінно впоралася зі своїми обов’язками. Скажу лише, що у цій поїздці їй довелося демонструвати дива дипломатії. Щира дяка, за масу вражень, за відмінну організацію поїздки, за її чуйність і уважність, вміння допомогти в будь-якій ситуації, за її оптимізм і завжди гарний настрій! Хоча ми недовго були разом, але до Яни по родинному «прикипіли», а тому у наступну поїздку звичайно ж хотілося би саме з нею:)

А тепер кілька слів щодо самої подорожі.

Акорд-Тур одразу налаштовує на комфорт та приємний відпочинок трансфером на Термінал «А». Від’їжджаючих приймає сучасний туристичний комплекс, який відповідає запитам доволі примхливих туристів.

Будапешт видався нам цілком європейським містом, дуже красивим, повним пам'яток і приголомшливої краси видів. Вечірня прогулянка по Дунаю дарує незабутні враження, коли гасне небо і запалюються ліхтарі, величні будівлі міріадами вогнів відображаються у водах ріки. Чули, що Будапешт – одне з найкрасивіших міст Європи. Побували, побачили, стверджуємо! І звичайно ж Будапешту притаманне щось своє, незабутнє і неперевершене, тому він завжди взнаваний, привабливий, музикальний... зі своїм особливим колоритом.

Другий день – Австрія. Відень як знатна дама – холодна і тримає дистанцію. Якась особлива атмосфера міста робить його абсолютно несхожим на інші міста. Відень – не банальне місто, по ньому не перебігають від пам'ятки до пам'ятки, а не кваплячись прогулюються, як би вбираючи в себе дух цього міста – казковий і величний одночасно. А ще Відень підкорює красою своєї архітектури, великою кількістю зелені, винятковою чистотою.

А далі була Італія. Падуя... елегантне, гарне місто… не дуже велике, але й немале. Так приємно неквапливо прогулятися вздовж монументальних колонад, повз різнокольорові, розмаїті особняки, що обрамляють місто дорогоцінним яскравим вінком.

У другій половині дня ми вже у Венеції. Вона була якоюсь нездійсненною і далекою мрією з дитячих років, тому все не вірилося, що це дійсність. Бракує епітетів, щоб описати красу і дух Венеції. Обов'язково поїдьте до Венеції! Вода в каналах зовсім не брудна, а навпаки яскраво-бірюзова і прозора. Згода! Місто пахне... пахне морем, піцою, шоколадом, ваніллю, кавою. Палаци і площі прекрасні, особливо Сан-Марко… Назавжди закарбується в самому серці, музикальність, романтичність і казкова атмосфера всього, що нас оточувало.

Передостаннім в програмі туру було Сентендре – містечко з його творчою аурою і доброзичливими жителями, з вузькими звивистими вуличками і неповторним колоритом, місто майстрів, художників, музеїв і сувенірів. Побувавши в Сентендре один раз, захочеться повернутися туди знову за новими враженнями, покупками і доброю порцією позитиву.

Переїзд на північ Угорщини і нас зустрічає Егер – місто, що заслуговує уваги, приваблює своєю таємничістю та барвистістю. Краса і домашній затишок містечка, з його пам'ятниками, чистими і зеленими вуличками відразу впадають в очі і западають в душу.

І звичайно ж в спекотний сонячний день відвідини Егерсалоку стали справжнім розкішним подарунком. В 7 км від Егеру у невеличкому селищі біля підніжжя гір влаштовано не просто купальню, а цілий СПА-комплекс. Коли ми втомлені і трохи зморені сонцем зайшли в купальні, нас зустріла чимала територія з величезною кількістю лежаків з парасольками і вода, що вабила синявою та такою очікуваною прохолодою. 17 басейнів: криті та відкриті, з термальною водою і звичайної – це рай як для дорослих так і для дітей. Лікувальна вода багата натрієм і через це на схилі пагорба утворилися дивовижні соляні пагорби. Купальню в Егерсалок порівнюють з турецьким Памуккале.

Недалеко від Егера є дуже популярне місце для відпочинку – Долина красунь. Вся долина – це суцільно винні льохи і закусочні. У тихому підвальчику можна продегустувати місцеві вина і смачно поїсти гуляш – дуже густий суп з м'ясом і гострою паприкою.

Одним словом, хочете відпочивати без клопотів та суєтності, обирайте Акорд-Тур.

Номінації відгука "Мрії збуваються"

9
Реклама
Відгуки про інші тури