Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Закохатися в Італію за 7 днів

"Чудовий тур, прекрасна Італія, задоволена відпусткою на всі 100%! "

Відгук туриста Аккорд тур Marina (КИЇВ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 20 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!

Це була весільна подорож і про кращу я, навіть, не мріяла! Подорож захопила на 10 днів і дала змогу забутися про все, що залишилося вдома.

Тур "Релакс по - італійський" унікальний своїм різноманіттям тому, що включає відпочинок як активний, так і пасивний. Спочатку ти поринаєш у немовірно жвавий, древній Рим, не віриш совїм очам, гуляючи по цих вузеньких вуличках стародавнього міста, і навіть нічний переїзд не може затьмарити враження від такої краси й величі!

У Террачині можна поринути у незайманий світ італійського люду, відчути дух цього народу, погуляти по легендарних містечках узбережжя і покупатися у морі. Море хороше: чисте, тепле, пляж піщаний, тільки за бажанням побачити більше Італії, особисто я і мій чоловік, не змогли вдосталь накупатися, але, мабуть, не за цим їхали та і на такому побережжі аби місяці зо 2 пожити, ото справді - накупалися б =) Готель реально далеченько від центра міста знаходився, проте нагулялися по нічній набережній сповна.

Обережно із громадським транспортом Італії, не знаючи мови і географії складнувато розбиратися у їхніх маршрутах, хоча ми подорожували самостійно до Неаполя, Формії, Гаєти за допомогою рейсових автобусів та поїзду.

Флоренція й Венеція - чарівні міста! Не можу описати враження від них, просто неймовірно...

Дуже сподобався гід - Оля Довба - надзвичайно цікава дівчина! Комунікабельна, доброзичлива, мила. Люди були різні і Оля змогла спокійно і правильно реагувати на всі побажання та зауваження туристів. Дівчина знає свою справу, дарує гарний настрій і приємні спогади. Дякуємо їй і водіями, які також завжди були ввічливими і готовими прийти на допомогу.

Номінації відгука "Закохатися в Італію за 7 днів"

9
Реклама
Відгуки про інші тури