Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мальовничі Карпати

"Мега-позитивний тур для активних! "

Відгук туриста Аккорд тур ghostaly (Рівне) на тур
ще
25
фото
Поїздка: 18 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

Усім привіт! Щойно повернулись з туру - це просто надзвичайно! Карпати вражають!! Подорожували Аккордом не вперше, але Україною - це перший наш тур. І він, активний. Ні, друзі, РЕАЛЬНО активний, чесне слово:)

Так сталося, що подорожували ми в неймовірну спеку, стовпчик термометру, здається, не падав нижче 30 градусів на протязі усіх днів. Аномальна спека для Карпат! Хто би міг подумати, що з собою треба обов'язково брати купальники і крем для засмаги, а не резинові чоботи, дощовики та теплі речі? :)

Проживали ми в Яремче, в приватній садибі "У Мар'яни і Назара". Дуже гарний готельчик, чистенько, є вай фай, годують смачно, на рецепції завжди раді допомогти. Садиба знаходиться в центрі Яремче. Тут вам і Вопак зовсім поряд, купа ресторанів, магазинів, аптек, дуже зручно. В Косові проживали в готелі "Косів". Відверто брудно, і в кімнаті і у ванній. Меблів може не вистачати, це нормально. Вай фай лише на рецепції, навіть з найближчих номерів не тягне. Масла в вогонь додала ще й відсутність гарячої води в день заселення (газ був відсутній в усьому місті, тому в принципі, це не провина готелю, і гаряча вода з'явилась на наступний день), виходили з ситуації тазами і електрочайниками. Але годували смачно, сніданки дуже класні. Сам готель в центрі містечка, знову ж таки, магазини, аптеки, кафе, супермаркети поряд. Тут невеличке побажання Аккорду - ми розуміємо, як такої альтернативи саме в Косові немає, але якось "надавити" на адміністрацію потрібно. Хоча б елементарно прибирати в номерах. На крайній випадок - змінити місце ночівлі, нехай це буде не Косів, якесь інше містечко, нехай щодня доведеться проїхати по маршруту додаткових 20-30 км, але умови проживання будуть комфортними.

Щодо екскурсій - усі класні, позитивні і мега активні. Відверто, не думала, що такі "асфальтопітеки" як ми з мамою, подужаємо весь маршрут. Але змогли, подужали! Похід на Близницю взагалі був для нас як виклик самому собі:)

Окреме слово про нашу групу, хоча, мабуть, вже й не групу, а справжню команду, з усіх куточків України. Люди, ви нереально класні!! Велика дяка за той позитив, усмішки та підтримку навіть в нелегких ситуаціях. Сергію Копанському - окремий, як то кажуть, респект! Майстер, професіонал своєї справи. Низький Вам уклін, Сергію! Ви робите надзвичайну справу, сил Вам, і натхнення.

Загалом - лише гарні враження від туру. Усі не досить приємні моменти зникають у порівнянні з безкінечним позитивом! Щира дяку Аккорду за незабутній відпочинок. Ми відкрили для себе український напрямок, і будемо продовжувати подорожувати нашою мальовничою країною.

Номінації відгука "Мальовничі Карпати"

8

Інші відгуки ghostaly

Календарь 05.01.2015 - відгук на тур Романс древнього Львова
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури