Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасний тур для пізнання Європи і відпочинку

"Тур насичений і цікавий! 4100 км з двома нічними переїздами пролетіли досить легко. Додатково розбавили дорогу в переший і останній день симпатичні міста Краків і Вроцлав. Париж і Амстердам реально круті! "

Відгук туриста Аккорд тур BEN (Івано-Франківськ) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 13 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амстердам та Париж... запалив та привабив...

З Аккордом їдем вже третій раз. Заброньований нами тур Тюльпанна казка невідбувся і Аккорд запропонував в альтернативу дорожчий і насиченіший цей тур без доплат, чим ми зовсім не розчарувались! Наш рейс 313 (Краків-Берлін-Амстердам-Париж-Нюрнберг-Вроцлав). Зразу ж при посадці в автобус були здивовані тим, що група наша складала всього 18 чоловік (багатьом не відкрили візи через нововведення), спочатку навіть розстроїлись але як виявилось далі це великий плюс. Адже кожному було по 2 крісла в автобусі і менше людей менше "запар" при організації і зборі, відповідно економія часу. Група була дуже зібрана і пунктуальна, тому ніяких проблем нізким не було! Отже, почну з мінусів туру, перше це погода, перших три дня, кожен день по пів дня лив дощ, тому парасольку прихопіть обовязково. Другий не надто комфортабельні крісла у автобусі адже їздили раніше і бували зручніші, розкладались як назад так і в сторону. Номера і сніданки також не фонтан але цілком достатні для відпочинку і перекусу. Дуже розчарувало те, що в Амстердамі наш готель був розташований за 65 км від міста і маючи один єдиний день ми виїджали в 21-30 з Амстердаму не маючи змоги повернутись самостійно з готелю для того, щоб побачити справжню атмосферу нічного міста гріхів... Керівник групи Богдан Гіз, ерудований, знає багато інформації по містах і нюансах для туристів, загалом зорганізував групу на відмінно. З його мінусів можна назвати те, що він на початку не познайомив групу ну хоча б хто звідки, чим полюбляють займатися люди, це було б цікавіше і лекше для здруження, тому на знайомство пішло пів туру. Також дещо не сподобалось його ставлення до туристів які менше ходили на додаткові екскурсії, він їх більше ігнорував ніж тих хто заплатили за додаткові.

З плюсів 4100 км з двома нічними переїздами по автобанах дались досить легко. Також в перший і останній день розбавили дорогу двогодинними відвідуванням гарних містечок Краків і Вроцлав. Париж і Амстедам реально круті! Париж вражає архітерктурою і краєвидами з висоти Монпарнас, а Амстердам чистотою, колоритом і атмосферою вседозволеності. Берлін уступає, але теж досить цікавий. З корисних порад: в Берліні дуже дешево можна закупись шмотками в Прімарку, в Амтердамі обовязко спробуйте смачнючий оселедець і в Нюрнбергу червоне пиво з ковбасками.

Отож, тур насичений і цікавий, рекомендуєм його однозначно! Дякуєм Акорду за знижки і акції для постійних клієнтів і ставимо досить високу оцінку за тур 4+.

Номінації відгука "Прекрасний тур для пізнання Європи і відпочинку"

9
Реклама
Відгуки про інші тури