Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Доброго дня!

"Рейс 441"

Відгук туриста Аккорд тур Наталія (Дніпро) на тур
Поїздка: 06 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Родзинки Закарпаття

Подорожуємо з Акордом вже не вперше, ніколи раніше не писала відгуків, хоч кожного разу організація турів була на висоті. Але цього разу подорож просто перевершила всі мої очікування! Все було добре продумано, як завжди. Окрема подяка водію, пану Ярославу, - дуже приязний, з почуттям гумору, завжди готовий допомогти. Дорога з ним була дуже комфортною.

Кожен турист бажає від подорожі отримати щось своє. Для когось головне – просто фізично відпочити, хтось шукає в першу чергу нових вражень. Програма туру складена таким чином, що може задовольнити і тих, і інших: релакс в саунах і басейнах з термальною водою в новому центрі відпочинку європейського рівня Косино, дегустації вин в старовинних підвалах, середньовічні замки з прекрасними легендами, вузенькі вулички милих закарпатських містечок…

Особисто я для себе обрала цей тур, бо мала велике бажання побачити на власні очі ті місця, про які лише читала, але заочно вже їх полюбила, і хотіла хоч приблизно зрозуміти відмінності життя і ментальні відмінності закарпатців. В цьому пощастило невимовно! Павло Худіш – гід просто ідеальний: його розповіді були дуже інформативні і цікаві. Павло – історик з міста Ужгород, то ж хто краще, ніж він міг би розповісти про Закарпаття! Прекрасний професіонал своєї справи, освічений, інтелігентний, відкритий. А ще небайдужий. Приймає активну участь в культурному житті Закарпаття. Дуже скромний. Людину з таким набором якостей не зустрінеш кожного дня, не кажучи вже про гіда! )) Враження від подорожі залишились найкращі в першу чергу дякуючи Павлу! В Акорді працюють справжні таланти!))

Номінації відгука "Доброго дня!"

1
Реклама
Відгуки про інші тури