Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок в Будапешті та Відні.

"Все почалося справді дуже добре! "

Відгук туриста Аккорд тур Andre (Тернопіль) на тур
Поїздка: 07 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Вдячний водіям за хорошу доставку без пригод:) Також велике спасибі керівнику групи Корсик Ірині яка посприяла з заміною місця в автобусі, причина 2х-метровий зріст. Зібрались на вокзалі, поїхали до Терміналу, дозарядили телефончики, і в подорож. Дорога до кордону була непомітною, далі швидка митниця (без обшуків) поставили вїзди і поїхали в столицю. Приїзд в Будапешт, термальні купальні на які непішов, тепер шкодую. Після екскурсія від туроператора - гід був кльовий: швидка, моторна, весела, чітка вимова. Толік тобі респект.

Наступний заплановий - містечко Сентендре - не був, а також на кораблик теж небув поїхав би на нічну прогулянку по Будапешту на кораблику замість денної.

Вечірнє поселення в готелі о 20.30, при тій спеці яка була це проблема... особливо для людей які небули у вище згаданих ескурсіях, в усему іншому (номера чудові, все є для комфортного відпочинку, сніданок також сподобався, на любий смак)

День 2.

Поїздка до Відня теж дуже сподобалась. Гід супер вибачте забув імя, памятаю що колишня Львівянка тепер вже з австрійським громадянством. Дізнався багато про історичний Відень і нетільки. Накупили сувенірів, знаменитої віденської кави і вирушили до Будапешта, забравши другу частину групи врушили до дому.

Загалом дякую за тур, було все дуже насичено, швидко і весело.

Номінації відгука "Відпочинок в Будапешті та Відні."

17
Реклама
Відгуки про інші тури