Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок для активних)

"Час пройшов, а спогади залишуться на все життя. "

Відгук туриста Аккорд тур Катруся (Миколаїв) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 01 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

Це те місце, куди хочеться повертатись знову і знову...

На протязі всього туру було дуже цікаво, багато нової інформації та вражень.

Все почалося з незабуньої та приємної зустрічі з Сергієм Копанським, завдяки якому тепер все змінилося. Дуже рада, що ми зустрілись. В Карпатах вже в третій раз. До цього був Юрій Мартинюк, який не менш вразив своєю працею та посмішкою. Тільки в аккорді самі найкращі та щирі працівники.

Перший день розпочався з Франківська, було цікаво послухати та дізнатись щось нове.

Приїхали в Яремче і тут знову неймовірний Пробій, який вражає кожного разу. І екстиму трохи було) Стибок з роуп джампінгом біля водоспаду був дуже класним.. це варто спробувати кожному, хто любить щось екстримальне. Отель в Яремчі "Станіславський" сподобався, але сніданки краще в "Мар'яни і Назара". Ходили туди вечеряти і як завжди Іван пам'ятає нас, був радий бачити постійних клієнтів.

На наступний день чудовий похід на Близницю та купання в чудовому озері Свидовець. Такі місця зачаровують.

На третій день був сплав по Дністру. Приблизно 20 км пройшли по воді. Більше за все сподобалась байдарка, яка найбільш комфортна. Посередині маршруту зробили пікнічок. Це чудово, коли навкруги була тільки наша дружня компанія. Повернулись вже пізно ввечері втомлені і щасливі.

В четветий день Полонина. Смачна афина та брусниця.. Ну і малини трішечки знайшли) Скуштували буц та вурду з медом. Гарна природа. Навіть уявити складно, як люди живуть на полонині, постійно працюючи, без відпочинку.

В день 5 Терношорське святилище, куди треба піднятись обов'язково до самого верху, інакше не буде тих вражень і тої краси. Високі скелі та чудові місця. Та поселення в садибу в Косові у "Сосоновий двір". Подалі від міської суєти. Саме тут були файні вечори та розмови до ночі. Це був чудовий час.

В наступний день були в майстрів. Глиняні та шерстяні вироби. Більше сподобались розповіді майстрині про шерстяні вироби, яка вразила та зачепила. Можна придбати на згадку чудові роботи ручної роботи. Адже майстри вкладають в них багато праці та сил, щоб потім виходили щедеври.

В сьомий день йшли чудовими стежками. Протяте каміння незвичайне своєю красою. Зібрались всі разом в останній день сказати все, що на душі. І після цього піднялись на Соколине око, напевно найгарніший вид за весь тур.

В останній день був величезний ринок в Косові, де можна придбати на згадку все, на смак кожного, на пам'ять про швидкоплинну та захоплюючу активну подорож.

Звичайно впершу чергу дякую турагенству "Кругосвіт" та дорогій Владі Федосовій, яка завжди допоможе. А Аккорд, ви завжди будете все вище і вище. Кожен раз як вперше. Щиро дякую за це.

Дуже сумно повертатись назад. Але ці подорожі залишаються завжди в серці. І коли згадуєш їх, то стає легше на душі. Карпати надають сил та енегрії на довгий час, щоб працювати і повертатись знову і знову.

Номінації відгука "Відпочинок для активних)"

45

Інші відгуки Катруся

Календарь 12.02.2017 - відгук на тур Тиждень сніжного драйву
Голосов 0
Календарь 16.07.2016 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Календарь 13.02.2016 - відгук на тур Тиждень сніжного драйву
Голосов 0
Календарь 13.01.2015 - відгук на тур Тиждень сніжного драйву
Голосов 0
Календарь 22.09.2014 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури