Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий автобусний тур до Італії

"Чаруючий Рим - він і є - Чаруючий Рим"

Відгук туриста Аккорд тур Sergey (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 30 травня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «

Відгук на тур Чаруючий Рим! Венеція, Флоренція та Неаполь

Чарующий Рим – дата туру 30/05/2015-07/06/2015

Керівник групи Роман Хрістін

Величезна вдячність компанії «Аккорд Тур» за вміло організовану поїздку та компанії ТУРМІКС за професійну роботу по підбору туру та оформленні документів

Тур - прекрасний для першого знайомства з Італією! Його перевага – немає нічних переїздів, замість них – комфортні ночівлі у готелях та чудові сніданки. Денні переїзди переносились досить легко, дякуючи Роману, який розповідав захоплюючі історії про місця, які ми мали відвідати, трохи знайомив нас з історією країн, а також завдяки перегляду кінофільмів, які допомагали нам краще запам*ятати нашу подорож, так як зйомки фільмів проходили в місцях нашого маршруту.

Так як ціль була подивитись кусочок Італії, то й напишу трішки саме про неї. Перше місто Флоренція – місто митців. Нам поталанило з місцевим гідом, котра познайомила нас з історичним центром міста та порадила, що ж можна побачити ще за короткий час, який залишався вільним.

У Флоренції куди б ви не пішли, всюди відчувається дух свободи та незалежності колишньої республіки. Навіть прогулюючись по мосту Понті Веккьо «Старому мосту», ви відчуєте це, адже лише флорентійці могли додуматись побудувати міст з житловими будинками. Міст побудований ще у 16 столітті і досі придатний для пересування та житла. Безумовно ваш дух захопить найвеличніший собор Санта Марія дель Фьоре - заради цього собору Вам захочеться ще раз приїхати до Флоренції.

До Риму раджу підготуватись завчасно, бо буде майже 2 дні вільного часу, якщо ви не виберете екскурсію до Неаполя та в Помпеї. Як на мене, то варто поїхати у Помпеї, щоб хоч раз в житті побачити місто, яке було повністю поглинуте вулканом.

А от у Венеції обов*язково виберіть маску чи виріб з венеціанського (муранського) скла додому як сувенір. Сама Венеція як у фільмах – романтична, що тут казати. Головне не заблукати, проходячи вузькими вуличками поміж сувенірними магазинчиками та по містках через канали.

Хороший настрій – і вдалий тур!

Ще раз величезне спасибі Аккорд туру та Турміксу. Ще не раз скористаюсь вашими послугами

Номінації відгука "Мій найкращий автобусний тур до Італії"

0
Реклама
Відгуки про інші тури