Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур про який мріяла

"Моя сама яскрава поїздка в Карпати. Гори та річки, квіти, полонини - то незабутні враження від подорожі. "

Відгук туриста Аккорд тур Анна (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 09 серпня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

Доброго дня!

Нарешті я була в турі про який я мріяла! Це 100 % активний тур. Це тур, в якому не будуть туристів (як в більшості інших турів) вести на якесь поле і тільки пальцем вказувати на гори чи річки кажучи, що можливо… колись… ще сюди потрапите та зробите сходження чи сплав. Ні, ви це все зробите у цьому турі. Ви самі підніметесь не на одну, а аж на три вершини, ви самі будете гребти веслом, щоб подолати відстань від старту до фінішу по чарівній річці, ви будете здивовані, коли солона водичка купалень в Солотвино буде виштовхувати вас на поверхню, ви будете вражені, коли посеред лісу натрапите на старовинну доменну піч (майже як в казці «Гуси-лебеді» в який Альонушка та братець Іванушка ховалися. Але в казці піч пиріжки пекла, а в цій цвяхи виробляли 200 років тому), вас будуть охоплювати шалені емоції від поїздки позашляховиком по гірських дорогах та навіть по річці (як хтось сказав, що це крутіше за «американські гірки»).

А де ж, як ні в цьому турі ви нап’єтесь справжньої природної чистої і дуже-дуже смачної води з гірських струмочків чи з мінерального джерела у селі Кваси? За весь час у турі я тільки один раз купила пляшку води у магазині (економія:)). Вода в горах справді смачна і біля джерела в Квасах варто було постояти в черзі за місцевими, щоб спробувати ту дивну воду.

Треба сказати, що тур дуже добре організований. Після кожного підйому в гори – день відпочинку з водними пригодами.

1 день – розминка. Відвідування храмів та Хресна Хода через ліс до скельного монастиря з молитвами за Україну. Потім, для бажаючих, обід. Окрім того, всі мали можливість відвідати музей – криївку та господарство з кониками-гуцулами і страусами. Може це комусь і було не цікаво, але діти і деякі дорослі охоче фотографувалися з персонажами цієї ферми.

Прохання до організаторів і керівників груп – трішечки чіткіше визначитися з часом на всі ці заходи, бо та Хресна Хода і довгий обід виявилися розтягнуті і стомлюючі. А по переду була ще вечірня екскурсія по Івано-Франківську.

2 день – похід на гору Грофа. Яка краса! Скільки там було малини та чорниці! Підйом досить крутий, але з відпочинками та в розміреному темпі подолати його не важко. Ближче до вершини дорога складається з одного каміння. Тому, туристи, пожалійте свої ніжки! Одягайте добре туристичне взуття з товстою підошвою! Прислухайтеся до порад туристичної фірми та туристів!

3 день – сплав по Дністру. Цікава і весела пригода! Шановний Акорд-тур, прошу, приберіть з сайту ці жахливі фото з рафтінгу! Збираючись у тур я дійсно думала, що мене чекають такі круті пороги і загроза перекинутись! Виявилось все навпаки. Жодного порогу і дуже спокійна вода. Кожен турист вибирав сам на чому йому сплавлятися – на каяку, каное чи на катамарані. Зовсім не погоджуюсь (і навіть якось образливо пролунало) зі словами своєї землячки з Запоріжжя, яка назвала катамаран «самое бестолковое средство». Так, він важкий, іде повільно. Але його неможливо перекинути (тому на нього сідали в першу чергу ті, хто не вміє плавати). А ще з нього можна одразу стрибати в воду на глибині і купатись! Саме для того, щоб покупатися та поплавати я та інші дівчата сіли на катамаран. Всі ж інші мали можливість купатись тільки біля берегу підчас зупинки. Але там було не дуже зручно. По-перше – сильна течія річки може віднести далеко, а по-друге – біля берега дуже багато ламаних мушлі і треба ставати дуже обережно, щоб не поранити ноги.

4 день – гора Хомяк. Ходити по доріжці по серпантину хвойного лісу зовсім не складно. Складнощі чекають останні півгодини до вершини на тропі з кам’яних брил. Але краса, яка відкривається твоїм очам з вершини того варта, навіть якщо були там тільки 5 хвилин із-за грози, яка налякала своїми блискавицями.

5 день – день відпочинку в купальнях Солотвіно. Нас привезли на базу відпочинку, на території якої розташовані басейни з солоною та прісною водою. Все цивілізовано – є роздягальні, туалети, душ. Також можна там і пообідати. На лежаках під навісом навряд чи дістанеться місце, тому беріть із собою щось, щоби вкритися від сонця.

6 день – гора Петрос. Хоч і найвища у турі, але піднятися на неї легше, бо нема вже того каміння як на попередніх горах. Краєвиди – аж дух захоплює! А чого вартий екстремальний спуск навпростець через кущі чорниці під дощем! Супер! Чи знайдете такі емоції в місті?

7 день. Як на мене, це самий нудний день. Може Акорд спробує додати до програми цього дня ще хоч одну екскурсію?

8 день – заїзд на одну годину до Яремча, в якому хто стрибав над водоспадом, хто ходив по сувенірах. І все – повертаємось до Львова.

А як же не хочеться вертатись! А як же не хочеться прощатися з такими хлопцями як Юрій Матвіюк (керівник нашої групи) і Сергій Копанський! Вперше, за всі подорожі з Акордом, я зустріла справжніх організаторів, людей цікавих, оптимістичних, закоханих в свою справу. А цікаві оповідання, яскравий гумор і навіть привітання «доброго ранку» від Юри залишаться ще довго в пам’яті.

Хочу подякувати всім туристам, які були зі мною в групі. Вважаю, що група була найдоброзичлива і спокійна! Зі мною подорожували дуже милі і симпатичні люди.

Подякую приємному чоловіку і професіоналу – нашому водію – пану Богдану. І дякую Акорду за такий яскравий тур!


PS. Вибачаюсь, керівник нашої групи - Юрій Мартинюк. Ще раз скажу, що це найкращій керівник, яких я бачила в поїздках з Акордом.

Номінації відгука "Тур про який мріяла"

1

Інші відгуки Анна

Календарь 08.08.2021 - відгук на тур Південне сонце України!
Голосов 0
Календарь 01.07.2017 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 0
Голосов 0
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури