Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал..."

"Тур дуже сподобався"

Відгук туриста Аккорд тур homyak (Запоріжжя) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 09 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

Карпатських гір передзвін та Карпатський тандем - мандрівки, які назавжди залишаться цікавими і незабутнім днями в нашому житті.

Ось вона - справжня Україна - красива, сильна, велика, незалежна. Хто може це заперечити? Тільки той, хто не бував тут. Гори та ріки, міста і села, ліси, смереки, повітря, квіти, а головне - люди. Вони - інші: добріші, мудріші, сміливіші, веселі і жартівливі, глибокі і духовні.

Карпатські гори, Ви не такі знайомі і майже рідні, як Кримські, не такі суворі, величезні та небезпечні, як на Кавказі, але Ви - українські, а це означає - наші, найкрасивіші та найвеличніші. Прозорі озера та ріки, як глибокі і незабутні очі та стрункі довгі смереки, як міцні руки, вже ніколи не відпустять від себе. Ваші велич і сила будуть снитись до наступної мандрівки в Карпати.

Гуцули - вільні люди, красиві своїм незламним духом, любов'ю, жартами, музикою і піснями, духовністю та моральністю. Сергій Параджанов, великий митець, так глибоко відчув і зумів показати всьому світу непросте і гідне життя цього народу.

Ну а нашій групі все це диво відкрив інший Сергій - Копанський, наш гід, провідник в далекі гори. Свою любов, віру, неймовірні знання історії і культури України сучасної і давньої він не втомлювався дарувати нам весь час нашої цікавої подорожі. Його розповіді заворожували і вражали, заводили в минуле і повертали у сучасність, викликаючи щирий сміх, а іноді - сльози. Дякую Вам, пан Сергій - неперевершений майстер слова, веселий і добрий, філософ-романтик та спортсмен-атлет, словом, НАЙПОТУЖНІШИЙ ГІД АКОРД-ТУРУ.

Вітаємо всю нашу групу с Днем Незалежності України! Бажаємо всім здоров'я, миру, щастя, творчої наснаги, океан любові і ніжності.

З любов'ю Женя та Оксана із Запоріжжя.

Номінації відгука ""Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...""

3
Реклама
Відгуки про інші тури