Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня Іспанія

"Весь тур пройшов на одному диханні і був схожий на казку. Дякую Олі Довбі за організацію відпочинку, а водіям Саші і Толіку за комфортний трансфер! "

Відгук туриста Аккорд тур Yuliia Sliusar (Івано-Франківськ) на тур
ще
66
фото
Поїздка: 08 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Всім привіт.

Пройшов майже тиждень після повернення з довгоочікуваної подорожі, а емоції все ще не стихають. Ніяк з голови не щезне шум іспанського бурхливого моря!

Тепер ближче до самої організації туру, і почну мабуть з мінусів: одна ВЕЛИКА проблема - не завжди вистачало часу на те, щоб реально насолодитись і відпочити в курортному містечку, оскільки попереду була тривала дорога.

Зокрема в останні дні розчарували відвідини Лідо-ді-Єзоло, тому що ми мали реальних півтори години на відпочинок і цього вистачило тільки на похід у найближчий супермаркет. Само собою що не могла йти мова про те, щоб "повалятись" на пляжі, бо до нього ще йти потрібно було хвилин з 20 від зупинки нашого автобуса. Тому вважаю, що доцільніше було б замість заїзду в це містечко зробити десь по автостраді нормальну тривалу санітарну зупинку для обідів і задоволення своїх потреб. Може б тоді, не було нижче відгуків, вибачте, про те, що там хтось собі шлунок зруйнував у даному турі, чи ще тому подібний брєд. Люди, майте совість! Ви знали на що ви йдете!

Загалом, програма туру дуже насичена і цікава. Ми завжди мали вибір, і по бажанню могли самостійно освоювати міста, такі як Сан-Ремо, Ніццу, Канни або ж притримуватися екскурсійного плану з постійним гідом. (До слова, гід у Ніцці не сподобався: склалося враження що ту пані просто по дорозі зловили і заставили провести екскурсію. Не душевно вона це робила і дуже неохотно водила туристів по вулицях міста, як бідних студентів). ІНШЕ ДІЛО НАША СУПРОВОДЖУЮЧА - ОЛІЧКА ДОВБА!!! Оля - ти просто супер! Висловлюємо тобі щиру подяку за неймовірну подорож! Твоя робота була злагоджена " від А до Я". В автобусі завдяки тобі ніколи не було сумно, а розповіді про ті чи інші історичні моменти стосовно кожного міста де ми були, ще більше інтригували і заохочували до відвідин кожного з них. В роботі Олі відчувалася ретельна підготовка і професіоналізм. Більше того, саме її любов до своєї роботи робили безліч годин проведених в автобусі такими легкими і невимушеними. Репертуар фільмів і аудіо підібраний на ура!! Знову ж таки, відчувався дух кожного міста завдяки переглянутим докемунталкам чи навіть художніх кінострічок.

Варто зауважити, що завдяки Олі ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ВИНИКЛО ПРОБЛЕМ З ПОСЕЛЕННЯМ У ГОТЕЛЬ! Зазвичай, це забирало раптом 5-10 хвилин вцілому, що не могло не радувати, оскільки часто ми приїжджали пізно і змучені. Всі проблеми, які виникали в процесі відпочинку вирішувалися фактично на місті. Тому ОЛІЧКА, велике тобі людське спасибі: наш комфорт у твоїх руках!

Що стосується зірковості готелів та сніданків, то все було більше ніж задовільно. З шести готелів, які ми відвідали протягом туру, тільки один реально бажав бути кращим. Мова йде про готель "Alexander " в Генуї, Італія.

Сервіс там був відверто кажучи не дуже, а проте потім разом сміялися з нього. Всі інші готелі приємно здивували, сніданки були в принципі ситними і смачними, а сервіс досягав подекуди 4 зірок. До речі, Знову звертаюсь до тих, хто вічно не задоволений. Хтось там пам'ятаю казав, що нас поселили в "гадюшник"? Шановні туристи! прошу прочитати умови довогору! Вас інформували про те, що по туру передбачені готелі 2-3*!! Чого ніяк не можу сказати про готель "oasis park" в Іспанії чи про готель "Celeia" у Словенії. Там по факту 4+. Не треба шукати проблеми, там де їх немає! Ви обираєте автобусний бюджетний варіант відпочинку, і вимагаєте 5-зіркові умови? Так прошу не лякати майбутніх подорожуючих страшними казками! Хочете люкс? Гроші вам в поміч. Хочете швидко? Є на то літак!!

Підсумовуючи, варто висловити подяку і шановним водіям - САШІ і ТОЛІКУ. Довезли професійно, комфортно і де потрібно було швидко. (Найкращі водії, з усіх з ким їхала, а їздила в автобусах я не мало.). ДЯКУЮ ВАМ!!

Загалом, організацію туру оцінюю на 9 з 10 (щоб не стояли на місці і вдосконалювалися). Наступні подорожі тільки з вами! Ви - молодці!!!

Номінації відгука "Незабутня Іспанія "

11
Реклама
Відгуки про інші тури