Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Море впечатлений и приятная усталость вам гарантирована.

"Все классно) "

Отзыв туриста Аккорд тур Яна (Харьков) на тур
еще
1
фото
Поездка: 16 августа 2015
Отзыв:
ТОП рейтинги сезона - Лето 2015
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Я в восторге!!! Это... Рим! Рим + Неаполь, Флоренция и Венеция!

Всем привет. Еду в тур "я в восторге это Рим"такое путешествие у меня впервые. И вот каждый день буду записывать все что понравилось, что вызвало какие то эмоции и что уж совсем было не выносимо.

День 1. Я еду из Харькова на поезде, он идет около 20 часов. Я прибываю во Львов примерно к 12, а тур начинается в 15,30. До этого времени я от Львовского жд вокзала должна доехать к терминалу А (есть бесплатный трансфер).

День 2. Так як я у Львові, розмовляти хочу українською. Все склалося дуже чудово. Мені зателефонувала наша супроводжуюча-Тетяна (дуже гарна і приємна дівчина по телефону, а в житті-то немає слів, ангел) вона пояснила де чекати на автобус, це біля жд вокзалу. Там зібралася вся група, нас відмітили, розсадили по місцях (мене посадили з дівчиною, з якою з першої хвилини ми знайшли спільну мову) ми всі поїхали до терміналу А. Там в нас був один час щоб поїсти, попити, сходити до туалету, підзарядити гаджети, поповнити рахунок, зняти гроші з карти та скупитися. Коли всі зібралися ми відправилися до кордону. Кордон проходили 5-6 годин (подивилися одну валізу, але дуже довго знімали відбитки пальців). До готелю ми приїхали близько 3-ї ночі (готель називається park hotel, все було чудово, кімнати чисті, шведський стіл-щирий).

День 3. В ранку прокинулись поїли та поїхали на єкскурсії. Факультатив був цікавий, але був дощь, заважав нам любуватися Краковом, ми всі промокли наскрізь. Але як тільки дощь завершився, все стало набагато краще. Я зі своїми новими друзями не брали факультативи, та пішли гуляти сами по собі. Зайшли у сувенірні крамнички, та поїсти у кафе (Gospoda Koko, щось таке) яку порадив єкскурсовод, там смачно, щирі порції та дешево (за картоплю фрі, м'ясо з овочами, грибний суп та салат ми заплатили 15 злотих). Разом я витратила 40 злотих, приблизно. Після всього цього ми сіли в автобус, та поїхали до Чехії в готель.

День 4. Готель-классный. Встали рано, та поїхали до Відня. Була на факультативі та більше нічого не брала. Гуляли увесь день, поїли у кафе самообслуговування (середня тарілка їжі, що завгодно бери-11€) біля інфоцентру. Потім о 20,30 виїхали у нічний переїзд до Італії.

День5. Важко, але можна потерпіти. Італія, Флоренція-класно-класно. Оглядова була цікава, гід-дуже приємна. Та після оглядової ми одразу побігли їсти морозиво, а воно неймовірне. А після цього ми не брали факультативу до Пізи, я з друзями поїхали самі. Добиралися до вокзалу, купили самі білети (8,10€ в один бік, обов'язково прокомпостувати; їхати 1,10), та поїхали. Треба пересісти з однієї лінії на іншу, проїхати 3 хв. та ви у Пізі. Подивились, пофоткались, та поїхали (красиво, класно, але дуже багато людей). Ми швидко повернулися назад і побігли за сувенірами, та у магазин. Зібралися з групою та поїхали до готелю у Рим,

День 6. Готель хороший, сніданок також хороший (кажуть що в Італії погано все зі сніданками, але я наїлася, та все було смачно; можно було брати 2 види круасанів, хліб або зробити тост, сир, ковбаса, яйце, 3-4 вида пирога та якісь сухарі; для сніданка це нормально, навіть дуже). Зранку виїхали з готелю на міському транспорті, спочатку автобус, потім метро. Доїхали до Колізею та хто не брав єкскурсію до Колізею був вільний час (я не брала). Ми по фотографувалися біля нього та поїхали до площі Іспанії (квиток дійсний і на метро і на автобус) звідти вже йшли пішки, то дуже близько. Повернулися на оглядову єкскурсию, вона цікава. Потім пішли їсти та за сувенірами. Піцу купували за 3€ великий шматок, поруч була паста по 4-5€. (недалеко від Ватикану, треба питати гідів). Я брала єкскурсию у Ватикан (43€) класно, красиво, але була дуже втомлена під кінець дня. Ватикан треба побачити. О 5,30 нас зібрали та ми на метро поїхали до автобуса та ідемо до Болоньї у готель.

День 7. Готель хороший, але сніданок такий собі, мужчинам не вистачило 100%, але дівчатам нормально. Прокинулись з ранку, хто заказував єкскурсію по Болоньї, той пішов (я не ходила, але всі кажуть що варто, дуже гарне містечко), хто ні-той спав у готелі, зібрався та по нас заїхав автобус, ми доїхали до вокзалу та на електричці доїхали до Венеції. Ооо ну дуже гарно, чудово, неймовірно. Але 1. дуже багато людей, 2. туалети по 1,50. Тут я також не брала єкскурсію, а компанією 6чл. пішли на Гондоли (25хв коштувало 80 євр. на шістьох). Потім погуляли по чарівних вуличках, сходили у супермаркет та поїхали до дому.

День8. Ніч у автобусі пройшла легше ніж перша, приїхали о 7 до Будапешту, та пішли на єкскурсію. Було дуже мало часу, хочу повернутися туди ще, та роздивитися все. Потім знову в автобус, та вже на Україну. Кордон пройшли дуже швидко (година приблизно). Прибули до терміналу об 11, та до вокзалу о 12 ночі.

Підсумки: їжа нормальна, але я брала з собою хліб та 3 пачки ковбаси нарізаної. Води 4 літри. Обов'язково брати плед та автомобільну подушку. Магнітики коштують від 1€до3€. Їжа не дорога у кафе селф-сервісу.

Дякую дуже нашому гіду Тані.

Заказувала тур у Харкові через агенство"Азимут". Спасибо Ольге за помощь при выборе тура.)

Номинации отзыва "Море впечатлений и приятная усталость вам гарантирована."

26
Реклама
Отзывы о других турах