Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Гарний відпочинок

"Відгук для керівництва "Акорду""

Отзыв туриста Аккорд тур NIK (Яремча) на тур
Поездка: 08 августа 2015
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Лето 2015
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Нежность испанского солнца!

Сподіваюсь, відгуки читає керівництво "Акорду", або принаймі ті люди, від котрих залежить підготовка інформації на сайті.

Тур чудовий, принаймі мені дуже сподобався!

В першу чергу величезна подяка водіям автобуса (АС 21-12 ВВ) Володі і Василю. Це професіонали! Туристи довіряють їм найдорожче: здоров"я і життя. Їхня робота напевне найважча, переїзди тривалі і для водіїв не легкі. Автобус завжди чистий і в хорошому технічному стані. Дякую вам, хлопці!

Не легка робота і в керівника групи Марини Прогун. Професійно справляється з своїми обов"язками. Завжди привітна, уважна, дуже терпелива, багато знає інформації про країни, міста, визначних осіб. Дуже красива і приємна дівчина (модель!). Для мене дуже важливо було щоб інформація подавалась українською. Так і було!!! Враження від Марини тільки позитивні!!! Думаю, що зі мною погодяться всі туристи нашого автобуса. Дякуємо тобі, Маринко. Нехай Бог допомагає тобі у всьому!!!

А тепер звертаюсь до тих людей, хто готує інформацію по турах. Люди добрі, це Львів, це Україна. На сайті дуже багато інформації ТІЛЬКИ російською мовою. Ви навіть назви багатьох турів пишете російською. В інфолисті програма туру ТІЛЬКИ російською мовою. Панове, я українець, я живу в Україні, я не зобов"язаний знати і розуміти російську (тим більше ми в Росію не їдемо). Скажіть, куди мені подітися, в яку країну виїхати, щоб я міг отримувати повну (а не частково) інформацію рідною мовою?

http: //www. hurtom. com/

Це адреса сайту, де можна завантажувати україномовні фільми. Пора скидати з себе пута меншовартості і відроджувати все українське!

З повагою Ігор

Номинации отзыва "Гарний відпочинок"

10

Другие отзывы NIK

Календарь 05.06.2015 - отзыв на тур Наш красивый уикенд!
Голосов 0
Реклама
Отзывы о других турах