Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож - єдина річ, купуючи яку, стаєш багатшим!

"Це дійсно того варте! "

Відгук туриста Аккорд тур Януся (Миколаїв) на тур
Поїздка: 16 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Щасливе сомбреро! Барселона, Ніца і Венеція!

Привіт, всім любителям подорожувати! Щойно з сестрою провернулися з поїздки «Щасливе сомбреро» (16.08.15-25.08.15), поспішаю поділитися своїми прекрасними, незабутніми враженнями та емоціями, котрі отримала під час суперової поїздки з Аккорд-туром!)))

Хочу сказати, що до цього часу навіть не задумувалася поїхати з українським турагенством, була якась недовіра чи щось типу того, тому їздили з сестрою з польським агенствою кілька разів, але було багато мінусів та недоліків. Якось дізналися про українське турагенство Аккорд-тур, почитали відгуки, розпитували в людей і вперше вирішили все таки поїхати з нашим агенством, це все ж простіше і легше. Тепер, після поїзки, з багажем незабутніх вражень, будучи в повномузахваті та, якщо чесно шоці, від роботи Аккорд-туру з клієнтами на супер-високому рівні, даючи все, що туристи очікують і навіть набагато більше – це одним словом «ВААУ»!!! Можу написати дуже багато, але хочу зекономити Ваш час та надати багато цікавої інформації, тому пишу по пунктикам:

Керівник групи – насправді велика місія належить керівникові групи: надання цікавої інформації про кожну країну, до якої їдемо; підняття настрою розповіддями різних приколів та сюжетів; постійна опіка та застереження. Одним словом відчуваєш себе, як за кам’яною стіною. Всі в рівних умовах, за тебе хвилюються і піклуються, як за дитиною!!! Це супер! Керівник, неначе мамуся, відчуваєш себе під крильцем – в теплі та затишку! Велике дякую нашому керівникові групи – Оксані Пранник – за Вашу відвертість, гумор, життєлюбність, оптимізм, активність, бажання допомогти та порадити.

Гіди – у кожному місті є свій гід, якщо чесно, неначе всі на підбір – цікаві, прикольні, зі своїм оригінальним гумором та цікавими історіями-розповіддями про жителів, культуру та побут.

Екскурсії – багато хто знає, що є ряд факультативних екскурсій у кожному місті; треба обирати обов’язково, адже вони наскільки насичені та помпезні, що просто немає слів! обирай, що подобається, за смаком, але, якщо не набереться відповідна кількість осіб – екскурсія не відбудеться. Всі екскурсії, які я обрала відбулися, адже більшість з групи їх обрала теж.

Дорога– я вважаю, що мандрувати автобусом – це найкращий вибір, оскільки їдучи комфортним автобусов єврокласу, маємо можливість побачити всі краєвиди, ландшафти та пейзажі країн, які проїзджаємо. Гори, ріки, озера, ліси, містечка з їхньою оригінальною архітектурою та інше… Великим плюсом є перегляд тематичних фільмів (зокрема комедій – коли вся група взривається від сміху), коротких відео та прослуховування запальних пісень під час переїздів.

Готелі – 3-4 зіркові готелі перевищують всі очікування, номери з усім необхідним для проживання, зручні та панорамні, адже завжди присутній прекрасний вид з вікна!

Їжа – шведський стіл, вибір наскільки великий – настільки душа забажає! Все свіже, смачне та ароматне!!! Найголовніше, від чого тече слинка: Франція – хрумкі круасани з нутелою, Іспанія – величезні порції паєльї, салатів та національного напою Самбрії; піцца з кусочками хамону, Італія – паста на будь-який смак, морозиво.

А крім цього всього, що забезпечує все ж таки комфорт під час подорожі – купа отриманих вражень, досвіду, цікавої інформації, приємних емоцій. Без перебільшень, будучи вимогливою та інколи капризною до сервісу та обслуговування, лише одні ПЛЮСИ і вириваються такі слова, як СУПЕР, КРУТО, НІЧОГО СОБІ!!! Ось так, тому, навіть не роздумуючи обирайте Аккорд-тур і будь-яку поїздку, яка Вам до душі!!!

Номінації відгука "Подорож - єдина річ, купуючи яку, стаєш багатшим!"

17
Реклама
Відгуки про інші тури