Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Солодкі спогади від туру "Угорський чардаш"

"Тут мої основні враження, так як писати можу дуже багато:) "

Відгук туриста Аккорд тур lidysiki (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 21 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Це був досить короткий, але дуже яскравий тур. Назавжди залишилось багато спогадів від Австрії та Угорщини.

Задоволена в першу чергу тим, що не вибрала відпочинок на морі - все-таки екскурсійні тури - це зовсім інше - це такий собі коктейль багажу нових знань - знань про культуру, звичаї, заняття жителів нових країн і в додаток купу нових вражень і позитивних емоцій.

Ну і трохи деталей по поїздці:) В автобусі було комфортно, хоча не було туалетів, але ми часто зупинялись, тому проблем не виникало. 2 водії, які бездоганно знають маршрут. Екскурсоводи - люди, які без пам`яті знають історію цих країн (і можливо ще багатьох), люди з прекрасним почуттям гумору - що, звісно робило їхні розповіді приємнішими для сприйняття.

Готель також сподобався, хоча 3-зірковий, але в номері було все необхідне для хорошого відпочинку.

Тому, хто не знає (я, наприклад, була не в курсі) - в Угорщині в основному хочуть щоб з ними розраховувались їхньою нац. валютою - форентами. Тому ідеальний варіант - мати картку і нею розраховуватись. В мене була лише готівка, і то EUR)) Там просто в Євро не всюди приймають. Хоча в одному кафе навіть в USD взяли, але то мабуть виняток)) А от у Відні з цим питанням - зовсім інша справа:)

Що найбільше сподобалось? Все було дивовижно, кожна будівля - окремий витвір мистецтва. Особливо Собор Святого Стефана у Відні - готичний стиль архітектури - дух захоплює. Правда, жаль, що всередині не побували. Термальні купальні Будапешта - теж свого роду чудо, особливо в таку погоду як ми попали) Було не дуже тепло і вітряно)) А плавання у воді із температурою + 38, + 34 - якраз дуже доречно =)

Окрема подяка керівнику групи Лілії, яка є професіоналом своєї справи, супроводжувала весь тур і давала чіткі та зрозумілі інструкції, ну і звісно ж - менеджеру по туризму Андрію за допомогу в підготовці до поїздки:))

Номінації відгука "Солодкі спогади від туру "Угорський чардаш""

24

Інші відгуки lidysiki

Календарь 31.01.2020 - відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден
Голосов 4
Реклама
Відгуки про інші тури