Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Фест файна подорож до Західної України =)

"=) "

Відгук туриста Аккорд тур Непоседы =) (Харків) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 13 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур А над Говерлою - хмарки!

Цього року, ми як справжні патріоти своєї Батьківщини - вирішили підтримати вітчизняного виробника і поїхати не за кордон, як минулі роки, а насолодитися красою України! =)

З самого початку ми були впевнені, що подорож буде вдалою, а вона виявилась не тільки вдалою, а ФЕСТ ФАЙНОЮ =) Подорож почалась зі знайомства з керівником групи - паном Юрієм: статним, молодим, красивим чоловіком у вишиванці. З любов'ю ми називали його "татком", за його опіку, чуйність і турботу! Кожна людина у турі відчувала себе захищеною, була оточена увагою "татка", до кожного він одразу знайшов підхід, цікавився потребами кожного, виконував різноматні наші забаганки =) Пан Юрій, як "справжній мольфар" домовлявся з силами природи щодо файної погоди, враховував фізичні можливості кожного з нас, проводив вдало всі заплановані екскурсії без людських втрат =)

Його екскурсії вводили нас у чарівний, захоплюючий, таємничий світ українських Карпат! Щоб ми не втрачали свідомість від свіжого, цілющого гірського повітря - наш "татко" частував нас карпатськими смаколиками, кониками з будза, бринзою і зцілював нас Карпатським бальзамом після зливи на полонині =)

Наша подорож окрім хмільної краси Карпат супроводжувалась колоритними історіями, дотепними жартами, улюбленою музикою! Під час подорожі ми опанували гру на трембіті, пройшли "чистилище", в повному складі підкорили красуню Говерлу і, як одна згуртована команда, заспівали гімн на найвищій точці України =) В цілющих гірських річках та водоспадах ми омолоджувалися, а після цього - об'їдалися банушем, білими грибами у сметанному соусі і шашликами =)

Надзвичайно швидко закінчилось 6 днів активного, веселого, змістовного і захоплюючого відпочинку.. На жаль, все хороше швидко минає, але ми сподіваємось на нові цікаві подорожі з нашим классним, неперевершеним, веселим, уважним, цікавим, фест файним вуйком і турботливим "татусем" - паном Юрієм, який зустрічав і проводжав нас посмішкою, у вишиванці, виконував музичні забаганки, спілкувався щирою українською мовою, розповідав цікаві історії, веселив анекдотами так, що з ним не хотілось прощатися... Але ми щиро віримо, що скоро знову зустрінемось на гірських вершинах Карпат, йо =)

Номінації відгука "Фест файна подорож до Західної України =)"

9

Інші відгуки Непоседы =)

Календарь 24.07.2016 - відгук на тур Загадковий Стамбул
Голосов 0
Календарь 08.08.2013 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 2
Реклама
Відгуки про інші тури