Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії здійснюються!

"Мені сняться гори... "

Відгук туриста Аккорд тур Giulia (Дніпро) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 09 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

Якщо Вам набридла сіра повсякденність життя, Вашій душі не вистачає справжніх барв, яскравих почуттів і емоцій, Ви починаєте втрачати сенс життя, Ваше серце наповнюють сум та порожнеча, Ваш мозок потребує негайного перезавантаження, - то тур " Карпатських гір передзвін" саме для Вас!

Тільки неймовірна природа Карпатських гір: гори і полонини, ріки і озера, ліси і праліси, - відкриває твоє серце і душу, ти можеш бути справжнім, можеш скинути всі захисні оболонки, які так допомагають вижити у реальному житті!

Тільки мандрівки допомагають відчути себе, відчути, що ти справді живий, знайти сенс життя; але відчути себе вільним, вільним по-справжньому, можна тільки в горах!!

Для кожного з нас наша подорож та три сходження стали випробуваннями своїх фізичних сил і гарту, витривалості, міцності духу (звичайно для декого це була "лайт" прогулянка, а для декого тяжкий іспит, враховуючи різноманітний віковий склад групи)! Але всі виконали це завдання на "відмінно"!!!

Але всі складності на шляху сходження: це і неймовірна серпнева спека, це і великі кам'яні перешкоди, на які треба було видиратися (цей останній відрізок шляху на Хом'як закарбується в пам'яті назавжди!); це і непролазні хащі, це і садна та синці, які залишилися на згадку)), - все це нівелюється одразу, тільки-но ти вже на вершині і досяг своєї мети!!! Неймовірно гарні та неповторні краєвиди, справжня краса відкриваються твоїм очам, вони захоплюють твій дух і ти розумієш, що на цю безкрайню далечінь можна дивитися вічно!!! І ти будеш прагнути побачити це знову і знову!!!

Всі три вершини: Грофа, Хом'як і Петрос - вони такі різні, гарні по-своєму! Але найбільш мене вразила Грофа - вона така казкова і неповторна, зі своєю здичавілою красою, її кам'янистий рельєф запам'ятається назавжди!!! Дуже хотілося б побачити її знову!!!

Сплав по Дністровському каньйону сподобався, але там треба було добре попрацювати, також на сплаві велику роль має командна робота, з якою наша команда впоралася на " відмінно", завдячуючи нашому командиру Олександру (Умань, привіт!)

Приємно здивував мене і останній день нашої подорожі з екстримом - джампінгом! Здійснилася ще одна моя маленька мрія!)))

Хочу висловити велику подяку нашому гіду Сергію Копанському за чудовий тур (особливо за суперовий спуск з Петросу під дощем, під блискавицю крізь чорничні кущі - це було неймовірно!!!)

Також хочеться подякувати також гіду паралельної групи Юрію Мартинюку за підтримку!

Бажаю всім нових мандрівок, нових шляхів, нових вражень і емоцій!

До зустрічі!

Номінації відгука "Мрії здійснюються!"

3

Інші відгуки Giulia

Реклама
Відгуки про інші тури