Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мої нові враження за останній час!

"В одному турі 7 країн - це прикольно! "

Відгук туриста Аккорд тур Людмила (Чернівці) на тур
Поїздка: 23 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Повернулась з Барселони, майже все сподобалось. Особливо Ніцца, Монако, парк Гуель і все, що пов'язано з Гауді. Але все ж було декілька моментів, на які хотіла звернути увагу:

1. Відсутність елементарної аптечки у водіїв. Я при посадці на кораблик в Будапешті дуже поранила ногу. Ні на кораблику, ні в автобусі не виявилося ні перекису водню, ні зеленки, ні йоду. Перша допомога була надана лише в готелі, а поселення було дуже пізнім.

2. В Ніцці водії проспали і ми вимушені були виїхати на 45 хвилин пізніше, а це ж за рахунок вільного чи екскурсійного часу в Барселоні.

3. На зворотній дорозі погано працював кондиціонер при жарі 35 і більше градусів.

4. Готель Атлантік на зворотньому шляху був розташований в районі, де неможливо було під'їхати автобусом до входу в готель, а в кожного вже було безліч сумок, сувенірів. Це викликало наше невдоволення. По приїзду дізнались, що саме в цьому мікрорайоні на наступний день були заворушення іммігрантів із Близького Сходу.

І саме основне - виїзд зі Львову треба робити як найраніше, тому що в програмах із нічними переїздами спізнення і затримки на кордоні в перший день тягнуть за собою наступні затримки кожного дня.

Дуже вдячна СВ-ТУР, особисто Виноградовій Галині Віталівні. Все пояснила, надала максимум інформації про тур.

Номінації відгука "Мої нові враження за останній час!"

48
Реклама
Відгуки про інші тури