Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Так склалось, що життя несе в собі різні "Смайлики" і веселі з усмішкою, і сумні зі сльозами, але одного разу з відбудеться те, що відбулося зі мною. Донечка - моє Сонечко, моє Янголятко - сказала, а поїхали ... кудись....

"І майже не задумуючись - я відповіла поїхали..... "

Відгук туриста Аккорд тур КАпленко (Суми) на тур
Поїздка: 07 серпня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Три щасливих смайлика: Амстердам, Париж, Рим + Лазурове узбережжя!

Вибрали 1 тур - - - не задалось - не зібралась група.

Вибрали 2,3 - знову "НІ"

Дякую керівнику Сумського агенства "Розова чайка" Ользі Вікторовні - я сказала, та давайте ще раз попробуємо - і вирішили давайте.

Доня молодчина - говорить "мама так буває" - і тут тур "Два щасливих смайлики"......

Львів - це кожен раз переживаєш по своєму....

Варшава - ноти Шопена досі в ушах, чарівність поляків, доброзичливість та їх гордовитість за Польшу дало неймовірну спененість і нам Українцям за нашу Україну;

Берлін - вивчаючи історію, думаючи про те, що війна це страшне впевнило в тому, що такі парки, така краса, така чіткість та педантичніть завжди будуть прикладом Порядку;

Париж - це краще вмерти, а ніж описати - бо все, що кожен із нас щось знає про це місто, про Францію - взагалі нічого не бачив і не знає - треба побувати.... ;

Рим, Ватікан, Флоренція, Піза, Венеція - це ті місця, які просто ВАС приголомшливо (вибачте) вб*ють (в гарному сенсі цього слова) - дух кипарисів, олеандів, пальм, величність історичних пам*яток - та це КАпец!!!!

Відень - це та стриманість, яка Слава Богу в кінці цього туру трохи допомогла зупинитись "в полетах и чуток опустить на землю... "

Будапешт - та краса Дунаю, яка говорить - просто любіть життя, просто не копичте гроші на ремонти... а подорожуйте.

Багато можно розповісти - це приголомшливий тур, який дарує відчуття того, що ТИ ЖИВЕШ!! Не пожалієте, що побуаєте в столицях країн Європи та відчуте наснагу до життя та бажання позитивних змін у нашій радній ненці Україні.

Не мало важливим є і с ким поряд - група наша була класна 0 всім дякую, що разом проводили багато часу....

і саме ж класне це наша Керівниця групи Анна - Анничка ти супер - дякую, ти на своєму місці, дякую, що всіх нас різних витримала - хай все в тебе буде добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гарні були і екскурсоводи,

а саме головне водії Віталій та Сергій - це Люди, яким не страшно було довірити своє життя, наскільки впевнено вони нас везли. У Віталія взагалі я закохалась - настільки він відподає змісту слова "Чоловік".

Хто ще не впевнений у виборі - тура - виберіть "Два смайлики" і відпочините, і побачите, і відчуєте і буде Вас "ковбасити" в гарному сенсі цього слова ще довго.

Аккорд тур До зустрічей - Ви Молодці!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Донечко Моя Альбіночка - те, що Ти мені подарувала такий тур - це говорить тільки про одне - Ти в мене найкраща в світі.

Дякую всім хто був поряд!!!!!

Фото не розміщую, бо вважаю, що це особисте!

Номінації відгука "Так склалось, що життя несе в собі різні "Смайлики" і веселі з усмішкою, і сумні зі сльозами, але одного разу з відбудеться те, що відбулося зі мною. Донечка - моє Сонечко, моє Янголятко - сказала, а поїхали ... кудись...."

56
Реклама
Відгуки про інші тури