Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні враження або якою виявилася подорож до Європи

"Подорожувала з Аккордом вперше, тому до вибору туру підійшла досить відповідально. "

Відгук туриста Аккорд тур Nana (Вінниця) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 18 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Разом і назавжди!

Доброго дня всім, хто зацікавився даним туром. Вибір маршруту мною був зумовлений, перш за все, прагненням за відносно короткий проміжок часу побачити Краків, Відень, Будапешт та Прагу. На додачу отримали також Братиславу та Дрезден.

Безперечно, тур найбільше підійде тим, хто вперше їде до Європи та прагне відвідати одразу декілька країн. Разом з тим, на кожне із міст, заявлених у маршруті, часу видасться більше, ніж мало. Так, через те, що нас понад 5 годин протримали на кордоні, до Кракова приїхали близько 17-ої години. Оглядова екскурсія тривала близько сорока хвилин, половину з яких довелося ходити під дощем. Тому сказати, що ми побачили місто, було б перебільшенням. Виїхавши з Катовіце, де зупинилися на ночівлю, близько 9-ої години ранку, до Праги потрапили близько 15-ої. Для такого фантастичного міста пів-дня - надзвичайно мало. З усього того, що може запропонувати столиця Чехії, встигли побачити візитівки Старого міста, а також деякі інші краєвиди, які відкриваються під час прогулянки корабликом по Влтаві. Наступного дня побували у Дрездені. Зробивши вибір на користь цього міста, довелося відмовитися від екскурсії у Градчани (усупереч заявленому в програмі туру, побувати на обох екскурсіях (з огляду на брак часу) виявилося неможливим). Попри те, що Дрезден - дуже гарне місте, а екскурсія до нього виявилася дуже цікавою (всім раджу), за непобачені Градчани, архітектура яких є шедевральною, дуже шкодую (з іншої сторони, це стане приводом відвідати Чехію ще раз). Братислава, на відвідити якої припав четвертий день туру, виглядає скромно та неамбіційно, тому часу, який ми отримали на це місто, виявилося цілком достатньо. Далі - Будапешт! У цьому місті ми отримали найкращого та найпрофесійнішого за весь тур екскурсовода - Олену. Будапешт - це білосніжна казка, яка вражає та вабить свою величчю, кличе неодмінно повернутися ще раз. Далі були Сентентре з музеєм марципанів (нічого іншого побачити там, у принципі, не довелося) та прогулянка по Дунаю!!! Найвищою точкою емоційного піднесення був шостий день туру - Відень. Місто, у кожній будівлі якого відчувається дух імперії, без перебільшення є фантастичним. Писати про нього - очевидно замало, його потрібно бачити. Дуже шкода, що не відбулася екскурсія "Величний Відень" (того дня була прем"єра фільму з Т. Крузом у головній ролі, тому центр міста був перекритий), а в екскурсії до Шенбрунна нам взагалі відмовили, хоча бажаючих їхати було немало. Останній день туру (Егер та Егерсалок), як на мене, - даремно витрачений час. Серед екскурсій, які брала у турі (а брала я майже всі з тих, які реально пропонувалися), марною тратою і часу, і грошей вважаю також "Тіні старого міста" (Прага) та "Легенли таємничого Відня", хоча їх дуже радила керівник групи. Гуляючи по місту самостійно, можна було б побачити більш вартісні пом"ятки та більш корисно використати час, якого і так було дуууже мало. Разом з тим, екскурсія у "Саксонську Швейцарію" (Дрезден), яка, переконана, є в рази цікавішою, з невідомої причини не відбулася.

Щодо готелів та сніданків - найкращими виявилися вони у Катовіце, посередніми у Празі та найскромнішими у Будапешті (при нереальній спеці кондиціонерів у номерах не було!).

Окрема подяка водіям - Василь та Михайло виявилися професіоналами своєї справи (комфортний автобус, зручні переїзди) та керівникові групи Віталіні Вільгуцькій, яка реально переймалася тим, аби всі були задоволені.

Загалом, тур справив дуже гарне враження, залишив багато позитивних спогадів.

Найкращим підтвердженням рівня роботи Аккорд-туру є прагнення і надалі подорожувати з ним.

P. S. Маю надію, що відгук буде корисним усім тим, хто сумнівається чи їхати у цей туру. Безперечно, варто!!!

Номінації відгука "Незабутні враження або якою виявилася подорож до Європи"

42
Реклама
Відгуки про інші тури