Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий відпочинок разом з Акордом!!!!!!

"Дійсно ізюминкою туру є Ніцца, озеро Гарда, курорт Лидо-ди-Эзоло, озеро Мондзее. І романтична Венеція просто зачаровує і закликає вернутись ще раз і ще раз і ще раз)): "

Відгук туриста Аккорд тур nata8888 (Рівне) на тур
Поїздка: 08 серпня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Ніжність іспанського сонця!

Якщо Ви полюбляїте відпочинок в поєднанні море і екскурсійка, то цей тур просто створений для Вас.

Хочу подякувати за організацію Аккорду, і найкращій у своїй справі, просто профі і гуру туризму - керівника групи Марині Прогун. Також відпочиваючим туристам в задній частині автобуса РЕЙСА - № 461 - Ви супер)):

Тур довготривалий, але без нічних переїздів і це плюс, втома час від часу давала про себе знати, але від неймовірної краси побаченого в тебе відразу прибавлялася енергія і ти знову рвався в дорогу з новими силами.

Австрія!!! Країна мальовничої красоти, вразило озеро Мондзее - це чисте гірське повітря, запах свіжоскошеної трави, темна зелень густих лісів, неймовірна яскрава блакить води і скелясті гори, а ще також Відень, Зальцбург.

Італія!!!!!! Озеро Гарда - Найбільше озеро в Європі. Венеція - одне з найромантичніших міст світу, перлина Італії, манить своїми островами, каналами і мостами, величними палацами і церквами, унікальною венеціанської архітектурою. Для тих хто полюбляє шопінг тут чекає безліч магазинів і бутиків, також скуштуйте обовязково їхню пасту, смакота неймовірна.

В Іспанії в Ллорет-де-Марі рекомендую супермаркет MERCADONA. Також багато магазинчиків де можна шопінгувати, але тургуйтесь, ціни спускають майже наполовину.

Франція Ніцца просто шик і ізюминка туру, море просто бірюза бірюза.

Рекомендую тур для всіх, і відпочинете і набиретесь позитивних емоцій на рік.

Номінації відгука "Найкращий відпочинок разом з Акордом!!!!!!"

48
Реклама
Відгуки про інші тури